reason

nobran
propeller head adli isveçli firmanın yapmış olduğu aşmış müzik programı. hem kayıt yapma hem de ton elde etme gibi özellikleri var olmakla beraber bir müzik stüdyosunda yapabilecek çoğu şeyi yapma imkânı sağlıyo. kullanımı çok karışık olan bu programı bir kitapçık yardımıyla veya bilen biri tarafından anlatılarak öğrenilmesi tavsiye olunur. benim gibi yaparsanız tam çözemeden yeni sürümü çıkar.
blasphemy
ara yuzu cok guzel olan midi sequencer programı. ilk baslarda zorlasa da biraz pratik kazandiginizda gayet rahat kullanilabiliniyor. cubase ile cok uyumlu bir sekilde calisması da avatajlarindan bir tanesi.
imphotep
kullanıcılarına mükemmel derecede kaliteli müzikler mixler yapabilme imkânı sunan bir yazılımdır kendileri.şu anda ona alternatif olarak fl studio var.fakat reason onu çoktan geçtiğini gerek görüntüsü,gerek kullanılabilirliğiyle ıspatlamış durumda.looplar hat safhada net üzerinde yaygın zaten.fakat en güzeli insanın kendi eliyle yapması.birçok siteden crack halde indirilebiliyor.resmi tanıtımı için aşağıdaki siteye bakabilirsiniz.
http://www.propellerheads.se

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol