ocean s thirteen

melankomik
2007’de gösterime girecek olan oceans eleven serisinin üçüncü filmi.

bu filmde al pacino’yu görecekmişiz 13. adam olarak. bremen mızıkacıları gibi çoğalıyor bunlar ama hadi bakalım..
bang bang
önceki bölümlerin aksine başından sonuna kadar sizi hiç şaşırtmayan hiç bir aksiliğin olmadığı sahnelere sahip uyuyarak ta izlenebilesi film.
nihilist
oceans twelve gibi bir kepazelikte sonra su gibi gelmiş film, zira film hem yeniden cevrim oceans eleven da dahil olmak uzere cekilen en iyi oceans filmi hem de muhteşem bir super produksuyon, gecirdiginiz iki saati keyifle gecirten bir yandan da vay vay vay nasıl yapmışlar bea nidlarını eksik ettirtmeyen film, gidin izlyen ama al pacino icin fazla umutlanmayın, zira kendisi tadımlık bir rolde ve pekte seyirci ile bulusabilen bir rol degil...
passive
beklentileri karşılayan vasatın biraz üzerinde bir filmdir.. diğer iki filmde olduğu gibi bu film de tamamen para kazanma amaçlı yapılmış ve oyunculuk adına hiçbir şey yok. al pacino’nun yüzünü gören cennetlik.. çok az ama öz rol verilmiş kendisine. he oynadığı rol de bir tek al pacino oynardı bu rolu abi bravo adamlara denilecek bir rol değildi. kimi koysan oynardı orda o rolu. yani tamamaen seyirciyi sinemaya çekme ve para kazanma amaçlı bir film. he izlenmez mi? izlenir.. ama pek fazla bir şey beklememek gerekir..
janthamade
ocean adli karakterin bir cesit karinca olmasindan killaniyoruz.

soyle ki: erkek karinca disi karincayi bi kere siker ve sonucunda disi karinca hayati boyunca o tek gecelik iliskinin hayalini kurup dogurmaya devam eder. ocean i da artik kim sikmisse hizla cogaliyor...
kalia
ilk iki filmini izlediğim ocean’s serisinin bu son filmini de alıp izlemeye çaılşmam fakat daha ilk 15-20 dakikada sıkılıp bırakmam neticesinde serinin en kötü filmi olduğuna kanaat getirdiğim film’dir.al pacino kendini gösterememiş ne yazık ki.
independence
ya evde izlememden kaynaklaniyor ya da filmi izlerken msn den durmadan birilerinin bir $eyler yazmasindan kayakliyor bilemedim ama ben bu filmden bir $ey anlamadim.oncelikle ya$li insanlara, ya da ya$lanmi$ ve teknolojiden ilgisini kesmi$ insanlara hitap etmiyor kesinlikle.zira icerisinde pek cok terim geciyor.bunalip yarisinda biraktigim yegane film olma unvanini ta$iyor $imdilik, ikinci izleme giri$imimde geli$meleri payla$acagim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol