rimel sürerken ağzını kapatamayan kadının ruh hali

goetica
öncelikle belirtelim ki rimel sürerken ağzını kapatabilen kadın yoktur az votka vardır.

öyle bir kadın var ise bile pamuklara sarıp sarmalanmalı uğruna tapılmalıdır.

lakin ba$lığımız rimel surerken ağzını kapatabilen azınlıkla ilgil değil kapatamayan hatun ki$iler olan çoğunluğun ruh hali ilgilidir.

rimel sürmek eylemini gerçekle$tiren her di$i birey %50 embesil moduna girmektedir keza ortada sonuna kadar açılmı$ 2 göz ve ağızdan olu$an bir manzara vardır.aynaya bakıldığında kendinden iğrenmek eylemi ise zaten kendiliğinden gerçekle$ir.

aynada rimel sürerken kendi goruntusunden iğrenen di$i birey bir daha ki sefere ağzı kapalı bir $ekilde rimel sürmeye çalı$ır fakat lan naptım ben diyemeden kirpiğinden ka$ına kadar karalara bürünmü$ çoktan kepaze moduna girmi$tir.silse silinmez,yıkasa iyice batar..

kısaca böyle bir ruh hali yoktur,ki$inin psikolojisi direk bozulabilir..mumkundur..ya da ben denyoyum bilemedim.

bonus:
(bkz: rimel surerken agzini kapatabilen kiz modeli)

ithilquessir
bu ruh halini anlamak isteyen erkekler lens takmayi deneyebilirler. olay xy kromozonunda degil, agiz ve goz kapagi arasindaki kaslarin donanimsal baglantisindadir.
rapunzelkibritsatar
olmayan haldir. rimel sürerken kaşlar yukarıya kaldırılır. bu şekilde gözler irileşir ve daha kolay sürülür. kaşların yukarı kalkmasıyla, dudaklar aralanır. çünkü amaç yüzü germektir. kadının her hareketinden anlam çıkarmaya çalışan, insan erkekleri de konuşur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol