tokalaşırken elin havada kalması

0 /
yenimelek
berbat bir durumdur.olaya sebebiyet veren kişi sırayla herkesin elini sıkar fakat elini sıkması gereken son kişiyi unutur ve normal yaşantısına geri döner.eli havada kalan kişi ise, o eli oracıkta kesmek ister.eli ona, o eline bakar.bu kadarıyla da kalınmaz,etraftaki kişiler de yüzlerinde hain bir gülümsemeyle eli havada kalan kişiyi izlerler.durumu kurtarmanın en iyi yolu eli cebe sokmak ve ya çevreden birisinin ensesine şaplak atmaktır...
urban f
eğer karşınızdaki kendi abdestinin bozulacağını düşünen bir karşı cinsinizse her an ve her yerde karşılaşabilirsiniz , bozulmayın..
steroid
şafi lerde karşı cinsin dokunması abdesti bozar. bu yüzden kapalı bayanlara ben hiç el uzatmam. iyigünler dileyip gitmek varken kasmaya gerek yok.
puppeeter
hayat garip bazen de insanin karisisina "bugun elini veren yarin götunu verir" görusunu benimsemis sapik ruhlu biri cikabilir ki o el bu sefer havada kalmaz direkt kisinin agzinin icini yumruklar.
bazen de alttan alip sizinle tokaslamayan insana hafif sivazlamayla vurma arasi "ah keraneciye bak yahu beni unuttu kereta seni" tarzi bir gulumsemeyle omzuna ,samimiyete göre kaba kismina saplak atarmiscasina bir hamlede bulunulur.amac rezil kepaze olmamaktir toplum icinde.ama "isimi garantiye alirim aslanim nokta, bitti" diyen biriyseniz olaya atlamaz biraz sineye ceker elin size uzanmasini beklersiniz ki elin havada kalmasindan iyidir.

(bkz: o el öyle havada kalir)
hitchcock
eğer vietnam’da tokalaşmak için elinizi uzatırsanız karşılaşacağınız durumdur. çünkü tokalaşmayı barbarlık olarak görürler. tahminimce amerikalılar yüzünden böyle düşünüyorlardır. öyleyse hak vermemek elde değil...

nexus
bir zamanlar, tamamen tecrübesizlikten kaynaklanan bir saflıkla, türbanlı bir bayanı kadınlığından bağımsız bir "insan" yerine koyarak, evrensel bir nezaket kuralı olan el sıkışma için elimi uzatmış ve havada kalan elimle başbaşa kalmıştım. tabii o zamanlar el sıkışmak ediminden dolayı karşılıklı olarak cinsel yönden şiddetle tahrik olacağımızı bilmiyordum, ama, zaten görür görmez arzudan kuduracağım saçlarını sımsıkı örtmesinden durumu anlamam ve azgın arzularımı dizginlemem gerekirdi. ne bileyim, cahillik işte.
mare crisium
insan öyle bi durumda önce eline bakıp sonra da kokluyor acaba boklu mu gibisinden...en fecisi de sonrasında "aman allahım onun o kışşkırtıcı elini sıkmak için neler vermezdim..tannnrrımmmm ben bu arzuylan nassıl başşa çıkıcammm mmmmmm el sıkmak istiyorum, onnunn elini!" filan gibicesinden hissettiğinin düşünülmesinden şüphelenilesidir....
cinderella man
göt olan kişinin "bak elimizi uzattık birader" diyerekten karşı tarafın terbiyesiz damgası yemesi için uğraşmasıyla son bulacak hededir.
dersaadet
karşı cinsle tokalaşmayan bayanlara, onları insan vasfından çıkararak hakaret eden bünyelere haykırıyorum;
neden inançlarına bağlı olan, bu konuda hassas davranıp "peygamber efendimiz hayatı boyunca kendisine haram olan hiç bir kadınla tokalaşmamıştır" düsturunu şiar edinmiş, ve buna istinaden size ya da bi başka erkeğe el uzatmayan bayanların bu hareketini hazmede miyosunuz? eliniz havada kalıp dumura uğradınız diye mi? o bayanın size el uzatmamasının sebebi sizi "sapık,el fetişisti" falan görmesi değil, islam ahlakını hayatının her karesine yerleştirme güdüsüdür. neden bu kadar ön yargılı, acımasız yorumlar yapmışsınız anlayamadım.. uzatmayın kardeşim elinizi tesettürlü bayanlara, ne onları zor durumda bırakın, ne de siz mahçup olun..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol