ulusa sesleniş konuşması

0 /
independence
zamaninda turgut ozal`in ba$lattigi ve devreden zamanlarda da tum iktidar partisi ba$kanlarinin devam ettirdigi ali$kanlik.iyi bir $ey elbette.yeterki dogrular yansitilsin da halkin gozu boyanmasin.ne de olsa halkin gozunde boyanacak yer kalmadi artik.
seyhmerat
rte’nin her basi sikistiginda gundemi degistirmek icin uyguladigi taktiklerden birtanesi..surekli olarak yapacaklarindan bahsedip hicbirsey yapmamasida ayri bir durum tabiiki de...
maliyeci
tayyip erdogan’i uzun uzun seyretme imkanini bize sunan aktivite.soylediklerinin cogu bos beles genel laflar olsa da tayyip erdogan’in iyi bir hatip oldugunu,elini kolunu,jest ve mimiklerini iyi kullandigini gozlemlememi saglamistir bu seslenis.
spooky
diger butun liderler bu konusmayi ataturk ve turk bayragi hatta cok yildizli turk dunyasi bayragi fonunda yaparken, rte’nin inatla turkiye fonu onunde yaptigi konusma.
xerxes
efendim, ulusa seslenis konusmasi muhterem basbakanlarimizin halka yalan soyleme, halkin gozunu boyama, gercekleri saklama, herseyin gulluk gulistanlik oldugunu soyleme, yalan belgelerle konusma yapmak icin ulusa seslendikleri bir platformdur. gereksiz bir konusmadir bence. hersey ortadayken, basbakanarimizin bu tarz konusmalara girismesi ironi degilse, nedir? onu siz bulacaksiniz...
deathless
her zaman degerlendiren basbakan recep tayyip erdoganin bir cok hikaye anlattigi yeni yetisen kusaklara masal niyetinde dinletilen cumleler toplulugu.
(bkz: sacma )
tiryaki
daha cok anlatılmakta güçlüğü cekilen ve detaylarının basına yansımadığı konuları kamuoyuyla paylasmak için yapılan eylem.
asturyas
tayyip erdoğanın her konuşmada aynı şeyleri söylemesi. sanırım önündeki kağıtlarda hep aynı.

sayın başbakanım ülkemiz hakkında bişeyler yapmıyorsunuz bari önünüzdeki notları yeniden yazın. papirüs oldu canım kağıtlar.
turkoman
arka planda ataturk portresi ve turk bayragının oldugu konusmalar olarak bilinirdi..ancak tayyip ona da el attı ve artık ataturk bile yok arkada...
redjurist
bazen ulusa serzenişe dönüşen,yaw ekonomi ii sizde biraz fedakarlık yapın ,çok şey istiyosunuz,birazda verdiklerimizle geçinin gibisinden cümlelerinde kurulduğu;insanlarla dalga geçilen,kimsenin oturupta izlememesine rağmen her kanalda gösterilmesi zorunlu olan,yalandan muhabbetin zirveye ulaştığı,esir program....
bloody mary
recep tayyip erdoğan bey de dün yapmıştır bu konuşmadan efendim, 1923 yılının türkiye’si ile bu günün türkiye’sini karşılaştırmış ve ne büyük gelişmeler gösterdiğimizden bahsetmiştir, kendisi savaştan çıkan bir ülkenin bin hekimden fazlasına sahip olması gerektiğine inanıyor sanırım, haa bir de bizi bugünlere getiren isimsiz kahramanları rahmetle anıp isimli kahramanların a’sından bile bahsetmemiştir..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol