ab ye karşı b ve c planımız olacak

insomnia jim
başbakan recep tayyip erdoğan, ab komisyonu’nun 8 başlığı askıya alma tavsiyesinin ab liderler zirvesinde aynen kabul edilmesi durumunda türkiye’nin b ve c planları olacağını söyledi. erdoğan, "ab yolunda öyle gidişimizi durdurmak gibi bir anlayışın içinde değiliz. taş çatlasın, süreç yavaşlayabilir" dedi.
erdoğan, suriye’ye gitmeden önce, almanya başbakanı angela merkel ile fransa cumhurbaşkanı jacques chirac’ın önerisini değerlendirdi. erdoğan, görüşme öncesi merkel’i aradığını ve yanlış yaptırımların büyük bir hata olacağını kendisine ilettiğini belirtti. erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"kendileri bu noktada sürece yönelik iyi niyet taşıdıklarını bize ifade etti. nitekim, daha önce yer alan bazı haberlerin üçlü toplantının ardından aynı şekilde çıkmadığını gördünüz. bazı tarihler konuşuluyordu, bunların olmadığını gördünüz. bu arada dışişleri bakanları buraya geliyor. dışişleri bakanımız kendileriyle görüşecek. yoğun bir telefon diplomasisi sürüyor. başmüzakerecimiz ülkeleri dolaşıyor. elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyuyoruz."


kaynak: objektifhaber
ice berg
"işe alfabeden başlama zamanı çoktan geçti,biz 83 yıl önce t.c. ye kadar olayı genişletmiştik,sen aldın bizi tekrar a ve b lerle kandırmaya çalışıyorsun.bu millet bu scrabble oyunlarını yemez ey sayın büyüğümüz" diye içimden kara mizah bir haykırışın yükseldiği diplomatik söylemdir.
huni delisi
-herkez planlarını yazsın bakalım
-tayyip bey istedigimiz plandan baslıyabilirmiyiz
-sen kimsin lan.kim aldı bu deliyi toplantı salonuna
-deli diilim ben
-hunini de al git lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol