sözlüğün bokunu çıkarmak

calamitycans
bir bilgicin entrylerine gıcık olup, agresifleserek konu üzerine başlık açıp,bu başlık altında durmadan o kişiye saldırmak sozlugun bokunu cıkarmaya bir ornektir.
mitili
kafası cinsellikle alakalı konulardan başka bir şeye çalışmayan kişilerin ve ayar vermeye çalışıp batıran eziklerin gerçekleştirdiği eylemdir. şimdi kimse bana laf söylemesin. var böyleleri sözlükte.

angelus
entrysinin içerisinde, başlığının öznesinde başarılı cinsel hayatı! herkesin sevgilisi olduğu sosyal yaşantısı, sevgilisinin götündeki dövme, kullandığı otomobilin beygir gücü gibi özelliklerin olduğu geniş bir bilgi dağarcığına sahip olan bireyin gerçekleştirmesi muhtemel hadisedir. bakın "muhtemel" diyorum, kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum, ha bunlar yok da demiyorum. var, var ki biz de bunları yazıyoruz. evet.

bununla birlikte bir takım sözlüklerde şunlar da olmaktadır;

misal yazarımız hatun bir yazardır ve her on entrysinden yedi tanesi cinsel hayatı ve geniş argo&küfür kültürü ile ilintili başlık/entrylerdir. bu tür entryleri girip başlıkları açtığında bunları okuyanların kendisi hakkında "vaaaoovvv ne kadar açık sözlü bir hatun, ne kadar medeni cesaret konusunda tavan yapmış böyle allahım" denildiğini zannetmektedirler. efendim yok öyle bir şey, bu tür entry/başlıkları çoğalıp, tadında bırakılmadığı zaman insanlar daha farklı şeyler düşünmektedir, daha sonra bu düşünceleri belli bir raddeden sonra sözlüğe yansımaktadır, sonra bu düşünceler sözlüğe yansıdıktan sonra bu entry/başlıkların sahibi olan yazarlar bize mesaj atıp "ama, ama ben böyle demek istemedim" der. bizden bir takım yaptırımlar beklerler. biz yapmayız herhangi bir şey o zaman.

bununla birlikte bir takım sözlüklerde şunlar da olmaktadır;

misal yazarımız erkek bir yazardır ve her on entrysinden yedi tanesi cinsel hayatı ve geniş argo&küfür kültürü ile ilintili başlık/entrylerdir. bu tür entryleri girip başlıkları açtığında bunları okuyanların kendisi hakkında "vaaaoovvv ne kadar şahane bir erkek, adonis mübarek, hemen houston üzerinden bi mesaj atayım da vermek için bi bahanem olsun" denildiğini zannetmektedirler. efendim yok öyle bir şey, bu tür entry/başlıkları çoğalıp, tadında bırakılmadığı zaman insanlar daha farklı şeyler düşünmektedir, daha sonra bu düşünceleri belli bir raddeden sonra sözlüğe yansımaktadır, sonra bu düşünceler sözlüğe yansıdıktan sonra bu entry/başlıkların sahibi olan yazarlar bize mesaj atıp "e ben tüyo almıştım, ne şahane seviştiğimi sözlüğe anlatınca bafilemeyeceğim hatun kalmayacaktı, ne oldu şimdi" derler. biz de o zaman hiç utanmadan "yau bi siktir git allasen" deriz. gerçi ben hiç demedim böyle bir şey, ama sepulturk diye bi mod. var o hep böyle der, ayıp oysa ki, yakıştıramadım. neyse siz siz olun yapmayın böyle şeyler. başka sözlüklerde hep oluyor, ben izliyorum utanıyorum. evet.
matrax
ancak sözlüğün bağırsaklarını alıp, sağ elle en tepeden tutup, sol elin 2 parmağıyla da aşağı doğru sündürerek gerçekleştirilebilecek eylemdir ki göründüğü üzere imkansızdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol