nintendo wii

sepulturk
oyun oynama olayına tamamen yeni bir bakış açısı getiren nintendo’nun yeni jenerasyon oyun konsolu. diğer rakipleri oyun oynamayı bir takım teknolojik olaylardan oluştuğunu zannederken, nintendo bu aletle oyun oynamamnın tamamen keyif amaçlı oldugunu gözümüze gözümüze sokuyor. bir çok oyuncu tarafından türkiyeye gelmesi dört gözle beklenmektedir.

aletin hareket algılayacı oyun kumandası bir numaralı olayıdır. şimdi şöyle oluyor;
diyelim bir beyzbol oyunu oynuyorsunuz. oyun kumandasını tıpkı bir beyzbol sopası tutar gibi tutup top geldiğinde kumandayı savuruyorsunuz ve topa vuruyorsunuz.

diyelim ki bir golf oyunu oynuyorsunuz. kumandayı bir golf sopası gibi tutup, adeta gerçek golf oynarmış gibi bu kumandayla hayali oalrak topa vuruyorsunuz. kumadan sizin her türlü hareketinizi algılıyor ve vuruş şiddetinize göre topa hız veya yön veriyor.

nintendo yine kendini aşmış, yine oyuncuları düşünmüş, yine gönülleri fethetmiştir.

http://wii.nintendo.com
sepulturk
yurtdışında fiyatı 400 ile 500 milyon arasında değişirken ülkemizde yine her teknolojik zımbırtıda olduğu gibi hayvansal bir fiyatla piyasaya sürülmüştür.
goetica
ayakta ve hareketlerle oynandığı için bireyleri gaza getirebilen dolayısı ile 2 ki$iyken kazalara sebebiyet verebilen cihazdır efendim bu . özellikle tenis oynaması pek zevklidir. orjinal oyunları çok pahalıdır fakat yazıcıoğlu veya türevleri yerlerde içine gerekli mekanizma yerle$tirildikten sonra o konu da a$ılabilir.

eöö korsana hayır.
ludacris
ilk baslarda elinize aldiginizda kontrollerinin buyuk yeniligine heyecan dolu dakikalar geciriyorsunuz. daha sonra sikmaya basliyor ve birakiyorsunuz. boyle bi konsol. ama yeni nesil konsollar icersinde en fazla satmakda olanidir.
sipsican
orijinali playstation veyahut xbox için üretilmiş oyunları oynamaya kalktığınızda, grafikler yetersiz kalıyor. ancak nintendo oyunlarını oynarken (guitar hero, trauma center vb.) çılgınlar gibi eğleniyorsunuz. oyun konsollarında aradığınız grafik kalitesi ve ciddi ciddi oyun oynamaksa tercih etmek doğru olmaz. ama benmim gibi çocukluğunda atari salonunda kafayı sıyıranlardansanız en az o günlerdeki gibi keyif alabilirsiniz.
independence
uzun zamandir cihazi bildigim halde ismini daha bugun ogrendim.

iki konuda kendime kahrettim.

1- bu cihaz nasil olurda halen bende olmaz.
2- nasil olurda ismini daha yeni ogrenirim.

ilk i$ olarak almayi du$undugum cihaz. sonra bir kac hatunu davet edip yagli gure$ turnuvalari yapmayi du$unuyorum sanal bile olsa.
fjhyf
sadece iki super mario galaxy ve iki zelda oyunları için bile almaya değer konsoldur. bunun daha spor oyunları, parti oyunları ve retro oyun indirme özelliklerinden bahsetmedim bile... ınternetteki konsol yarıştırma muhabbetlerinde ciddiye alınmamasına da takılmayın. nintendo'nun oyun tasarım kalitesi de harika. ps ya da xbox'a kötü demiyorum ama wii her eve lazım bir eğlence makinesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol