16 aylık bebeğini mikrodalga fırına atan kadın

membrane
abd’de gerçekleşmiş bir olaydır, otopsi sonucunda çocuğun iç organlarının tamamen yandığı anlaşılmıştır.cehennemde yanasın be kadın!
steroid
ruh hastası olduğu garanti olduğundan fazla da yüklenemediğim kadındır. yine de keşke bunlar hiç yaşanmasa diyoruz.
brahma
koca bi kezzap dolu kazanın içine atılıp bi anda ortadan kaybolması gereken kadın ya da en kısa zamanda gebertilmesi gereken kadın
insomnia jim
insan denen o canlinin nelere kadir oldugunu gosteren iki ayakli tek hucreli kaniti kadindir peki bu kadini asmali miyiz yoksa daha derine inerek bunun sorumlularini mi bulmaliyiz

asmaliyiz diyenlere soyle bir cevap :
eger olen bebegin yasca buyuk bir kardesi olsa ve bakicinin oldurdugu kardesi yuzunden o bakici gibi bazi kadinlardan nefret etse ve o nefreti siddete donusturerek o bazi kadinlari oldurse ayni kufurleri ayni cumleleri o cocuk icin soyleriz ama bilmeyiz ki bunlar bunlar olmus boyle yada en dogrusu bu sekilde kararlar almis insanlarin akli dengelerinin yerinde olmadigini bilmez miyiz acaba.

steroid
sosyopat teşhisini en kısa yoldan almanın yolunu bulmuş kadındır. sözkonusu usa olduğundan ya ömür boyu tımarhanede kalacaktır yada eyaletine göre artık rahat bi 15-20 sene hücrede yattıktan sonra iğneyle mi uyuturlar, sandalyede mi kızartırlar bilmem..
yurdum polisinin 17 aylıkken tecavüze uğrayan bebeğin anasını saldım çayıra mevlam kayıra diyerekten serbest bıraktığını da hatırlatırım.
broken
gördüğüm yerde öldürebileceğim yaratık. edit:psikolojik sorunları olması, ruh hastası filan olması beni ilgilendirmez abi direk öldürürüm allaama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol