ben maymundan gelmedim

rdm
evrimcilere karsı yaratılıs gerceğini savunan kişilerin evrimcilere bağıra bağıra soyledikleri motto, evrimci arkadaşlara sensin maymun! diye karşılık verildiğide olmustur
camurhan
bilgisiz insanlarin sürekli yineledikleri söylem. cahil olmaya gerek yok. evrim teorisini okuyun en azindan. kim demis evrim teorisinde insanlar maymundan gelmislerdir diye. bilmiyorusaniz kendi inancinizdan ötürü kabul etmediginiz zimbirti hakkinda kulaklarinizi kapatmayinki bir baskasi önünde rezil olmayasiniz, mantikli aciklamalarda bulunabilesiniz. kahve bilgileriyle nereye kadar gideceksiniz. karisinizdakine cahilliginizden nereye kadar "maymun" sifatini yapistiracaksiniz. kendinize güldürüyorsunuz baska birsey degil.

merak edenler icin ise (bkz: evrim teorisi).

#404037

(bkz: kendini maymun etmek)
scalet
bu konuya ben bir açıklık getirmek isterim. ilk zamanlarda sularla kaplıyken dünya evrim teorisine göre denizde yaşayan bir memeli iken buzul çağında kutup bölgesinde yasayan bir sıçana benzeyen bir yaratığa dönüşür. sonra dinazorların yaşadığı döneme kadar evrim geçirerek şimdi ki insan formundan biraz değişik bir formda hayatını sürdürür. dinazorların nesli tükendikten sonra ise kafatası küçülür ve göğüs kafesi küçülerek ve ayakları küçülerek şimdi ki insan formunu alır.
ben demiyorum, evrim teorisi diyor.
ekleme: bir kaç tane evrimle ilgilenen aklı evvel bilim adamı, bunu mantığa büründürme psikolojisi etkisinde maymundan evrimleştiğimizi öne sürdüler. zira maymunlarla aynı fiziksel özellikleri gösterdiğimiz için.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol