tatlı krizi

angelus
bireye türlü cefalar çektiren bir durumdur ki bu söylemim tatlı krizinden ziyade tatlı krizine girmiş kişi ile aynı ortamda bulunmaktan kaynaklanmaktadır. hele olay gece yarısını geçtikten sonra gerçekleşiyor ise "allah kolaylık" versin denilir.
urban f
çoğu bayan için ayın belirli haftasından hemen önce karşılaşılan durumdur, mutlaka tıbbi bir açıklaması vardır.
alchoburn
bayan kişilerin ölçüsüzce tatlı yeme isteği; sonucunda kahvaltıda ekmeğe sürülecek bir reçel dahi bulunamaması gibi bir olayla karşılaşılması olasıdır
lilny
genellikle bayanların regl döneminde bu krizleri tutar.ya da mutsuz olduğumuz anlarda yine bu kriz nükseder.bu kriz göz döndürür bir sürü tatlı yedirtir sonra pişman eder.ama son pişmanlıkkk neye yararr
offf be
nedense hep kadınlarda olan, tatlı yemeden duramama durumu. çok fecidir. tatlı yemeden asla geçmez. evdeki bal pekmez bitirilir de bir de toz şekere ekmek banılır. o derece yani.
independence
en olmadik zamanlarda en olmadik yerlerde peydah olan orospu cocuu kriz. lan mevsimlerden ramazan, saat sahuru be$ gece kim nerede nasil bulacak tatliyi da yiyecek ey kriz, sorarim lan sana!

sorarim da cevap alabilene a$kolsun.

bu krizin cok orospu cocuu oldugunu soylemi$ miydim?
cinsibozuk
vücüdun enerjiye ihtiyacı olduğunda yada bünyedeki yağ depolarını tüketip yenilerii üretmek istemesinden kaynaklanan bazen çok sinir bozucu olan, aslında ağlayan ve bir türlü susturulamayan bebek sendorumu gibi bir şey olan durumdur kendileri.
luca
tek nedeni, tüketildiğinde beyinde uyuşturucu etkisi yaratan şekerdir. şeker, doğası gereği bağımlılık yaratan bir maddedir, bu da insülin nedeniyle kan şekerinde yaptığı dalgalanma neticesinde oluşur. yani ne kadar çok şeker tüketirseniz, şekere o kadar ihtiyaç duyarsınız. bunun önüne geçmenin tek yolu şeker tüketmemektir. 15 gün süren yokluk atakları sonrasında bu bağımlılıktan kurtulduğunuzu kolaylıkla fark edebilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol