22 kasım 2006 bordeaux galatasaray maçı

capt it all
yarın fener de palermoya yenilir, biz de ligi kimin önce bitireceğinin kavgasını yaparız. böyleyiz biz. yükselen bir olgunun paçasına takılır, aşağı çekeriz biz.
inanın utanıyorum şu satırları yazarken.
bloody mary
başlık:22 kasim 2006 bordeuex galatasaray maci...



"22 kasim 2006 bordeuex galatasaray maci" ile ilgili kimsenin aklina bir $ey gelmemi$, kimse bir $ey bilmiyor veya yazmaya u$enmi$..
meali : yok boyle bir ba$lik


küçük bir umuda kapıldım önce, gerçekten böyle bir şey olmayabilir mi diye?
rüya falan olsa hani?
evet sonra sinirden, üzüntüden her neyse işte tir tir titreyen ellerin bordeuex yazmış olduğunu görünce..



keşke olmasaydı gerçekten..hiç yaşamamış olsaydık..
maliyeci
arda’nın attığı kafanın hakkını veremediği maçtır.daha iyisini beklerdim,ama gelecek vaad ediyor,ileride daha iyisini yapabilir.
overload
galatasaray’ın nerelerden nerelere geldiğini gösteren en çarpıcı maçtır. daha yakın tarihte galatasaray avrupanın köklü klüplerine kafa tutarken bugün gördüm ki bordeaux gibi 2 organize atak yapamayan daha bu maca kadar kupada gölü olmayan takımdan 3 tane yiyebiliyormuş galatasaray bu hallere düşecek takım değildi. bunun sorumluların her kimse kim olduğu farketmez allah belasını versin diyorum. dağ gibi takımı göçerttiniz ya sizin yapacağınız yöneticiliğide oynayacağınız futboluda getireceğiniz teknik direktörüde taaa g.tünden s.keyim. tarih böyle rezilliği yazmamıştır. bu ne ya. eğer böyle olacaksa galatasaray keşke şampiyon olmasaydı demekten kendimi alamıyorum. kimsenin bu ülkeyi bu kadar ucuz, bu kadar zayıf göstermesinin hakkı yok. kaldı ki bu saatten sonra ligde yapacakları maçların da bir önemi yok. gaziantep’i ya da sakaryaspor’u deplasmanda ya da kendi evinde yenmen benim için hiçbir şey ifade etmiyor. sen avrupa da sıfırsan sen sıfır bir takımsın. ötesi yok. senin futbolcuların avrupa da avanaksa adamı daha çok sikerler. mazaret belli bu takımla bu kadar. hayır bu mazaret olamaz, bu olsa olsa acizliğe kılıf aramaktır. o da futbolcu senin oyuncunda futbolcu adamın işi bu. ama amca hoppala paşam malkara kaşam oynarsa sabri gibi "ya ben topu ortalayayımda denk gelirse ne ala" der gibi oynarsa sen forvete henry’i de alsan bi sikime yaramaz. beşiktaş’ta dökülen carew’i dün lyon da izledim gözlerime inanamadım.
trex
gerets yanlış taktikle takımı bu hallere düşürdü cihan sağ bekte oynayamazken sol bekte ne işi var,tolga seyhan allaha emanet defans yapıyor eee avrupada marka olacakmışız eskide kaldı o günler artık geçmişle övünmeyi bırakmamız lazım.
barkovision
bu bordeaux şampiyonlar liginde bütün maçlarında toplam 1 gol atabilmiş, galatasaraya 3 gol atmıştır. işte türk takımlarının rezilliği(çok mu abarttım acaba?!?)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol