ten kokusu

goetica
parmak izi gibi ki$iden ki$iye deği$en ve her bireyin kendine has olan kokudur.lakin ter kokusu ile asla karı$tırılmamalıdır,zira uzaktan yakından alakası bulunmamakla beraber aslen güzel bir kokudur.
tendeki sabun veya parfum kokuları ten kokusu değildir.parfum seçilirken ten’e yakı$ması kriteri ise buradan gelir.

ayrıca sevgiliye ait olan ve her daim özlenen yegane $eydir.
mare crisium
ten kokusu insandan insana değişen hatta yumurtlama döneminizde belirginleşen ve karşı cinse çiftleşme mesajı veren bi kokudur bu sebeple parfüm kullanılırken bu kokunun çok bastırılmaması gerekir çünkü kadının asıl takısı kokusudur...özellikle portakal çiçeği çayı içtiğinizde teriniz bile güzel kokar ki tecrübeyle sabit enn çok özlenen şeyiniz kokunuz olur sonra...
puppeeter
ter kokusunun damtilmisidir; a dostlarim!!! uyan! bak "dostlarim" dedim... ha diyen de cikarsa "benim ter bezlerim tenden ayri kendi özerkligini ilan etti,kafasina göre takiliyor." onlara da kutuplarda fok avlayan serefsizler gibi ucu kancali tahta sopayla katilce vururum.
daruga
pasaklı kadınların dolabını açtığında buram buram yüzüne vurur, giysilere, çarşaflara siner.pasaklı erkeklerin arabasının kapısını açtığında da söz konusudur.
daruga
bana pasaklı bir kadın olduğumu gösterendir. dolabımı açtığımda, hissettiğim ten kokusu üzerine yazmaya karar vererek ilgili başlığı açtım ve 1.5 yıl önce kendi yazdığımı gördüm. oysa ben ten kokusunun en kaliteli parfümlerden bile kalıcı olduğunu yazacaktım. evet dolabımı açtığımda buram buram bir ten kokusu var. iyi ki kaybolmuyor, iyi ki var. gömleğin sahibi artık yok ama kokusu var. gözümü kapatıp sarıldığımda kendisine sarılmış kadar oluyorum. insan yok oluyor ama aradan bir yıl geçse bile teninin kokusu kalıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol