bütün şirinler orospu çocuğudur

darklord
sik kadar boylarıyla gargamel ilepaso taşak geçen, insan mıdır hayvan mıdır belli olmayan, aralarında bir tane dişi barındıran, ne anneleri ne babaları ortada gözükmeyen, ordan oraya donig boing diye zıplayan, kimi sinirli, kimi şebek, kimi eblek ruh haliyle psikopat gibi o orman senin bu orman benim gezip duran şerefsiz bir topluluktur bunlar. orospu çocuğudurlar nazarımda. küçükken de sevmezdim şimdi de sevmem yakalıcaksın ibneleri basıcaksın üstüne sen sağ ben selamet. ne öyle aşiret misiniz, sevimli misiniz, sinirli misiniz, şair misiniz belli değil.
huznum isyan olur
doğrudur şirinler orospu çocuğudur.diğer çizgi filmler gibi çocukları şiddet manyağı yapmadığı için, şirinler bir komün hayatı yaşadığı için şirinler orospu çocuğudur, çocuklara kardeşliği öğrettiği için orospu çocuğudur.
zipaydirmen
doğru veya yalnış farketmeksizin bir varsayımdan yola çıkılırsa insanoğluda ensest ilişkilerin ürünüdür keza daha ne üdüğü belirsiz insanoğlunun kökenine inilmeden kim sallıyor şirinleri anlamak mümkün değildir. ayrıca konu başlığı şirinler çizgi karakterlerden bir porno filmi beklentisinde de zikredilmiş olma ihtimali taşımaktadır.
stella
’şirinler komünist’, ’şirin baba marx’ sözleri kulağına gelen faşist yaratığın söylemesi olası laf.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol