google reklamları

0 /
angelus
kanserli bir hücre misali tüm sözlüğe sirayet etmiş olan reklamlardır. korkarım ki yakında üyelerden ve entrylerden daha çok bu reklamları göreceğiz.

ps: televizyonlarda yayınlanan sonsuz reklam kuşaklarından bırakarak yıllar önce tv. izlemeyi bırakmış bireyler için alacakaranlık kuşağı gibidir.
independence
sozlugun hit sayisinin cogalmasina indexli olarak masrafinin her gun bir $ekilde artmasi ve aylik giderinin "eminim" tahminlerinizden daha da yukarida bir rakam olmasi bu tur bir uygulamayi zaruri hale getirmi$tir.eskiden bir hosting firmasindan host servisi alirken, bugun bilgi sozluk’un kendi serveri var.eskiden sinirli bir trafik alanimiz varken bugun trafik alanimizda hicbir sinir yok ve bu da sozlugun kimi zaman kendi kendini kilitlemesi sorununu hepten ortadan kaldirdi.eskiden herhangi bir aksaklikta hosting firmalarina sabahin bir koru ula$maya cali$irken, bugun olasi bir aksakliga e$ zamanli mudahale $ansimiz var.eskiden hosting firmalarinin agiz kokusunu cekmek zorunlulugumuz varken bugun diledigimizce at ko$turabilecek konumdayiz.

tum bu eklentiler ve geli$meler dogal olarak sozlugun maliyetinin abarmasina ve butcemi ciddi anlamda zorlamasina sebep olmakta.bu sebeple hepsini olmasa bile belki bir kismini kar$ilayabilmek icin bu tur bir uygulamayi ba$latmak kacinilmaz oldu.kullaniciyi minimum olcude rahatsiz etmek icin reklamlarin renkleri ile sozlugun taban renkleri ayni yapildi ve uygulama ba$latildi.yine de her $eyden ote sozluk kullanicilarinin rahati ve huzuru bizim icin birinci derecede onem ta$imasi sebebi ile tepkiler buyurse reklamlar hemen kaldirilir.
sepulturk
an itibariyle kendini şaşıran benim ona sormam gerekirken onun bana sorular sorduğu google edevatı.

http://img137.imageshack.us/my.php?image=asacs5.jpg
http://img99.imageshack.us/my.php?image=zxczxni9.jpg
independence
"istediginiz bayin/bayanin msn adresini alabilirsiniz" $eklinde bir reklami donuyor sozlukte bir suredir, 4 tane genc kizin resmi duruyor alt alta, oha artik. reklam sistemini birakmi$lar, copcatanliga baslamislar sanki.
independence
gunde ortalama 1 ki$inin tikladigi reklamlar. sirf prestij amacli tutuyorum, yoksa ayda getirdigi paranin miktari 7/8$ civarinda yeminlen. hayir tiklasaniz da barda ictigim bir kac kadeh raki bele$e gelse ama yok arkada$. cok hazirci milletiz. uzuluyorum.

tiklasaniza lan?
esrakesh
hangi derde merhem olduğu merak konusudur, zaten benim gibi aktif bir internet kullanıcısı bile hayatında 1 kere tıklamadıysa o reklamlara kimler tıklıyor merak etmiyor değilim.
killikurabiye
tıklanılmıştır. tıklanılmalıdır. desteklenmelidir. hatta zırt vırt ip değiştirip tıklanılmalıdır. ha uludag gibi eşgi gibi olunca nah tıklanılır o ayrı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol