sabah ereksiyonu

0 /
ups
nabiyon kardesim sen sabah sabah,ne bu kendini bilmezlik,umursamazlik,terbiyesizlik.isim gucum var senle mi ugrascam ben yaa.uff.....
imgoindeeperunderground
bunun oglen ereksiyonu, aksamustu ereksiyonu, aksam ereksiyonu, gece ereksiyonu, bayram ereksiyonu, tatil ereksiyonu, pazar ereksiyonu, film seyrettim cok guzelmis dayanamadim ereksiyonu, aldim basimi gidiyorum durdurabilene askolsun ereksiyonu, onden yuruyen kadin bana bi kere verse nasil olurdu acaba ereksiyonu modelleri her erkekte default bulunmaktadir. daha pek cok modeli olup buraya sadece elimizde olanlar yazilmistir. siparis uzerine yeni ereksiyonlar eklenebilir.
cuizable
gece boyu bobreklerin calismasiyla idrar dolup sisen mesanenin prostat bezine baski yaparak cinsel uyarilmayi saglamasi sonucu penisin ereksiyona ugramasi.
nick nicki nickince
nedeni tamamen uyanmadan once ruya gormektir. ruya gorunce vucudun istisnasiz her noktasina kan pompalanir. penise kan pompalanmasi da ereksiyon demektir. bu nedenle sabah ereksiyonun ne abazanlikla ne de cinsel fikirlerle bir ilgisi vardir. siz oglunuzu, kizinizi, annenizi ya da kendinizi bile gorseniz ereksiyon olur(tabii erkekseniz) ve eger ruyayi uyanmadan hemen once gorurseniz kalktiginizda ereksiyon oldugunuzu gorursunuz. uyanmadiginizda ama ruya gordugunuzde de ereksiyon olursunuz ki bu da sanirim #165000 olayini anlatiyor. siz fark etmeseniz de sizi dikizleyen biri fark edebilir.
overload
penisin sabahleyin " günaydin emmi ne is? bugun olacak mi bir icraat bak ben hazirim aklinda bulunsun yani" deme bicimidir.
igoriyan
çadır kurma eglemiyle sabahları yataktan kalkmayı zorlastıran bitaraftanda peh peh bugun de formumdayım detirten bır rutin olay
kablosuzdus
her sabah yatakta bir sure daha kalmama sebep olan olay. ulan inmeden isemekte bi olumdur dogrusu.bide boyle bi durumda yatakta yalniz olmama tercih edilir.
fcumhurn
orta okulda bazı veletlerin söyledikleri şarkıyla birabir alakalı bir olay
sabah erken kalkar
piyamadan sarkar
herkes ondan korkar
küçük hüsamettin küçük hüsamettin
vs....
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol