altıvi

apple
alinur velidedeoğlu, fatih aksoy, mehmet germiyanlıgil, özcan tahincioğlu ve emre ergani’nin ortak oldukları, ihale usülüyle emlak, araç, beyaz eşya, cep telefonu vb ürünlerin satışı gerçekleştirilecek olan internet sitesi. adresi de şöyledir ki :
www.altivi.com

pek yakında tv kanali da açacaklarmış efendim. bu konuyu da fatih aksoy beyefendi üstlenmiş.
dccl
şimdi efendim sistem şöyle işliyor: farz misal bir araba için piyasa fiyatının nerdeyse üçte biri bir fiyat belirleniyor.siz ihaleye belirli bir katılım bedeli ile katılıyorsunuz ve verdiğiniz teklif tavan fiyatı geçemiyor. istediğiniz kadar teklif verebilirsiniz katılım bedeli arabalar için genelde 20 ytl oluyor. altivi zaten gelen tekliflerle arabanın parasının mislini çıkarıyor. siz eğer ihale sizde kalırsa karlısınız ki mesela bir freelander’i 13 milyara bir bmw 5 20 yi 19 milyara bir mini cooper’ı 13 milyara alabilirsiniz.
nickimyock
ilk baki$ta ali$ veri$ sitesi gibi gorunen ancak kimilerine gore dolandiricilik kimilerine goreyse piyango sitesi.
piyasa degeri 10 lira olan mali 2 liraya almanin mumkun oldugu ancak uygulanan sistem incelendiginde milleti enayi yerine koyduklari alenen gorulecek olan yer.
ihalelere katilmak icin odenen ucretle -ki zaten kendilerinin belirledikleri katilimci sayisina ula$ilmadan ihaleyi acmiyorlar-,o kendilerine maliyetini zaten elde ediyorlar.sonra sattiklari fiyat ceplerine kar kaliyor.
bir ce$it titan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol