özel üniversite asileri

goretomb
ozel universitelerde tam yada burslu okuyup okul icinde giyini$ ve genel tavirlari ile asilik yapan tiplerdir.
ekserisi kompleksli ve karamsardir ictikleri zaman saatlerce okul kantinlerinde olan bitenlerden bahsederler.tahammul edilmez insanlardir.
imgoindeeperunderground
kendilerine pek sik rastlanmaz az oluyorlar demekki, otekilerden olamazlar, bunun bir tercih mi yoksa seceneksizlik mi oldugu tartisilir bir konudur. belki aralarinda kokos kizlara ozenen ama oyle olamayacagi icin boyle olanlari mevcuttur. bir de dogustan boyle olan modelleri vardir ki onlar da asiler ve ezikler seklinde ikiye ayrilabilirler.bacaklarindan.cart diye.
goretomb
nufusu 20 milyon sinirina dayanmis istanbul sehrinde cok sikca rastlanan tiplerdir.
kalabalik ogrencilerden ibaret arkada$ grubunda bunlara rastlayabilirsiniz.
bu sekilde tutum sergilemek zannedilenin aksine tercihtir.bu tarz insanlar bilerek farkinda olarak aleni net $ekilde dayanaksiz $ekilde yakin cevrelerine hem kin besler hem icten ice ele$tirdikleri cevrenin bir parcasi olmayi hazmedememezlikten dolayi fevrile$irler.tarih itibari ile henuz bir kez daha $ahit oldugum icin aksi goru$ler hava kadar gorunmez kalir ve bu cok normaldir.herkes kendi yasadigi kadari ile du$unur muhakeme eder.
webgum
saclari renkli, dovme ve piercing olayini abartmis ve hatta bokunu cikarmis etrafa sinirli sinirli davranan kizlardir. (herseyin fazlasi abes)

bazilari cok caliskandir, kendini entellektuel yonuyle ortaya cikarmak ve insanlardan farkli oldugunu gostermek icin cabalar. surekli muzik konusulur, konserlere gidilir, sanatla ic icedirler.
bazilari da oldukca vurdum duymaz, calismayan ve orda burda, her aksam barlarda surten kizlardir.

ilki ikincisine nazaran daha iyidir ama ilkinde de puruzler vardir tabiki. alt tabakayi kucumser cogu, insanlari cahil olmakla suclamak icin okurlar sirf, kendileri icin yaptiklarini soylerler fakat gercek acidir.
altar
6. entryde soz konusu olan entellektuel yonunu ortaya cikarma ve farkli oldugunu gostermeye cabalayan mahluklar tarafimca bir bocekten farksizdirlar, entellektuellik goruntu ile degil dusunce sistemi ile olur, eger hatun yada erkek kisi ben baskalarina entellektuel goruneyim derse bu insan entellektuel deil enteldir. -ki etrafimda bol miktarda sozkunusudur bu canlilardan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol