cop kutusunun onunde kalem ucu açmak

angelus
bir çeşit dedikodu ortamı yaratma durumudur. üç/beş kişi toplanıp günün önemli haberlerini bu bölgede konuşurdu.
bgat
siz utanan sıkıla kaleminizi açarken sınıftaki diğer elemanların sizi izlediği hissine kapıldığınız, bir ilkokul hatırasıdır.
overload
derste can sıkıntısını dosta düşmana gösterme eylemidir. er kişisi "oeehh yeter bee yeter yok kesirli sayılarda cıkarma yok büyük hun devleti nereye kadar bee mahallede olsamda cilli oynasam" hayalini dile getiremediğinden bu amaçla dersi kendince protesto eder. sırf bu yüzden kalemin ucunu kırıpta çıkan yan sıra arkadaşım vardı. sonra bu olay çok popülür oldu. o zamanlar günde 6 ders yapardık bu popülariteden dolayı bir ginde yalnızca bir sıra kalkarak bu eylemi yapardı.
cam kenarı akıllı ol alırım aklını sıra duvar kenarında!!!
myysteriouss
uzattıkça da uzatılan bir eylem olurdu bazen kendisi.sanki sınıfın içinde değilmiydik yerimize oturturdu hoca ne oyalanıyorsunuz diye.
pelagehatun
ilkokulda canı sıkılan küçücük bıdıcık içi dolu turşucukların sınıfın kenarında bulunan çöp kovasının yanına gidip kalemlerini açması olayıdır. eğer sınıfta birinden hoşlanılıyorsa o kişi kalemini açtığı anda çöp kovasının dibinde bitilir ve orda muabbetten muabbete koşulur. akabinde ise diğer öğrencilerin "ahmet ayşe yi seviyooo, ahmet ayşeyi seviyooo" şeklindeki çığırışları duyulması kaçınılmazdır.*
ifa
parmak kaslarının gelişmesine önemli derecede katkıda bulunan ve ilkokul çağlarında her öğrencinin mutlaka yaptığı güzel aktivitedir.ayrıca ders sırasında yapılırken erkeklerin arkadaşlarına hareket çekmeyi oldukça sevdiği bir pozisyon.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol