tansiyon düşmesi

pariscombo
ilk etapta bas donmesi ile kendini gosterir ve ardindan kisinin bilincini kaybetmesi ile sonuclanabilir lakin biraz evvel tansiyonu dusen pariscombo bayilmis ve kafasini da bilgisayar masasina carpmistir..pariscombo artik yatmasi gerektigi sonucuna varmistir fakat o bilgi sozlukteki arkadaslarina iyi geceler demeden yatmak istememesi sonucu acilmis enrtydir.
beauty disaster
ba$ donmesinin nuksettigi bunyede ,gozlerin kararması ve anlık terlemeler sonucu, ayagının yerden kayması hissiyatını bunyende hissetmektir.sebebi bilinmez.her$ey neden olabilir.
elma sekeriiii
ilk önce soguk bir terleme ba$lar, ba$ dönmesinin ardından surat bembeyaz bir kirec gibi kesilir. karıncala$an beden kendini hissedemez hale geldiginde yere yıgılır.
ki$i eger oturur; soguk su içip ardından kafasını yıkarsa ve hemen akabinde de $ekerli $eyler yemesi onu bayılmaktan kurtarabilir.
rutubet
-b e n im t ansi y o n u m dü ş ü... demeye çalışırken midenizde bulantı,el ve ayaklarınızda bir tutmamazlık, kulaklarınınızda bir siren sesiyle beraber , doktor ve hemşirenin zır zır konuşup bir yandan da koşuşturma efektleri yaratmasıyla " bi susun lan" bile diyemediğiniz acaib bir andır."ölüm ,ölmek, ölüp kurtulcam ulan" gibi serzenişlerde bulunan şahsım,o esnada bir de " hiç de o kadar kolay diilmiş be" diye düşünmüştür.sonrasıysa bildik son; amonyak kokusu, tuzlu ayran falan ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol