football manager 2007

sergey
gecmis fm oyunlarından dizayn acısından pek fark olmasa da medya demecleri,yonetımden ıstekler,transfer butcesı seceneklerı,oyuncuların ozelliklerinin gercege yakın olması bakımından daha iyi bir goruntu cizemekte olan menejerlik oyunudur.arka fonda calınan gerilim muzikleri esliginde maclar cok heyeccanlı bir sekilde oynanmaktadır.
buy the rumour
zaman zaman sakatliklar konusunda size sikinti verse de guzel bir idman taktigi ile takimi canavar hale getirdiginiz, diger eski versiyonlara gore oyunici interaction olayinin daha da gelistigi guzel oyundur.
buy the rumour
7.0.1 versiyonuna yükselten yaması ile oyun keyfi biraz daha artmış, kendisini sevenlerin 2008 için beklentilerinin artmasına neden olmuştur.
bahodilo
ayni anda 9 oyuncu nasil sakatlanir sorusuna gunlerdir cevap aramami saglayan oyun.. hatta oyleki bu oyuncular neden hep buyuk maclardan once sakatlanir die dusundukce kapattigim sonra dayaamayip 15 dk sonra tekrar actigim oyun
sam
miroslav klose’nin cilgin attigi oyundur.seneler gecmesine ragmen hala onun gibisi bulunmamistir.

<gbkz:http://img260.imageshack.us/img260/4564/dakingxm7.jpg

bu da sadece premier lig’de attiklaridir.

<gbkz:http://img519.imageshack.us/img519/2371/buglimisinam0.jpg
maliyeci
ilk çıktığında sadece ingilizce versiyonu sürüldü piyasaya.şu an yenisi çıktı mı bilmem ama çareyi sırf bu oyun için yeni bir fm hesabı açmakta buldum.yoksa ikide bir ülke ve dil değiştirmek uğraşlı iş.bunları değiştirmeden de açılmıyor ne yazık ki.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol