leman sam

umutkaplan44
kadife sesli ama cukulata renkli olmayan bi sanatci...
kiyamam sana diye bi sarkisi var cok super...
sonra ruzgar’i da o meshur etti, sahsen ben ondan duydum...
cizgisi olan ve cizgisinde yuruyen biri iste.
tuchepooh
sarkilarini her dinledigimde duygulandigim gul guzeli,kiyamam sana ve illa adli parcalari muhtesem bi sekilde yorumlayan sahsiyet
hopeful
insansever bir insan, sanat ve sanat disi yaptiklarini sevdigim pek az sanatci vardir leman sam da bu ikiside var, her yonuyle sevdigim biri.
bok bocegi
hem sesiyle hem tarzıyla hem de konser performansıyla hayran olduğum kadın.. ’evet güzel şarkı söylüyor ama kaç yaşında kadın canlı performansı o kadar iyi değildir herhalde’ diye düşünen ben ve benim gibilerini sahnede kaldığı her saniye göt etmiş yüce insan.. bir de illa albümünde yer alan her neyse isimli vedat sakmanla düet yaptığı bir parçası vardır ki yüksek dozda alındığında insanı kanser edebilir, o derece fenadır..
wish you were beer
hacettepe üniversitesi bahar şenlikleri 07 nin ve amfi tiyatronun açılış konserinde muhteşem performansını göstermiş, eğlendirmiş, coşturmuş mükemmel sanatçı. şenlik programında daha eğlenceli sanatçıların çıkmasını savunmuş olan beni dumura uğratmış, hiç ümit etmediğim kadar eğlenmemi sağlamış, utandırmış insan. kendisine buradan saygılarımı yollamayı bir borç bilirim. teşekkürler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol