hayatı yaşanmaz hale getirenler

fcumhurn
bilenler bilmeyenlere anlatsın hayatı.kan ve paraysa dostları, doğruluk olsun, insanlık olsun dostumuz.
küçük bir çocuğun eline verin kalemi o yazsın anlatmak istediklerini.ama yazarken bakmasın hayata.yoksa gördükleridir yazdıkları can çekişen hayatta.o hayal etsin hayatı en saf ve güzel düşünceleriyle.hayata kan ve parayla değil, umutla insanlıkla sarılabilmeyi anlatsın onlara mesela
bilenler bilmeyenlere anlatsın hayatı.silahla bombayla yakıp yıkmaksa dostları , onların bozduklarını düzeltmek olsun dostumuz.
onların eline verin kalemi onlar yazsın anlatmak istediklerini.onlar silah yazsın siz silin, onlar kan yazsın silin, onlar para yazsın siz gene silin.
eğer onların bildikleri ise hayat.yanlış biliyorlar.gelin bilmeyenlere anlatalım hayatı.


kalimera
hayatı yaşanmaz hale getirenlerin amacı, hayatı yaşanmaz buldukları gibi ölmek yerine başkalarına da buldurtmaktır belalarını. aslında egoist değillerdir.
mitili
hayatın kendisi ve saz arkadaşlarıdır çoğul olmak gerekirse. halbuki uyurken veya hayal kurarken ne de çekilir oluyor her şey. bi de tren garının ordaki çay evinde sigara içebiliyorken çok güzeldi hayat. o zaman diyebilirim ki "easy" ve "cheats" seçeneklerinin olmaması hayatı yaşanmaz hale getiriyor.

/god
/noclip

yok olmuyo hala.

-givemethemoney

peh.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol