sözlükteki yazarların buluşma sevmemesi

imgoindeeperunderground
bulusma seven yazarlarin bulustuklari sureye dikkat etmesi gerekmektedir aksi takdirde buna da moderator kafayi takacak her firsatta neden oldu, neden kisa surdu, neden eve gittiniz, e bu bulusma daha onceden belliydi gibi sorularla daraltacaktir. belki de bu bulusma sevmemek icin yeterli bir sebeptir. neyse siz bu konuya da duyarsiz kalmayin sonucta.
expert3
sozluk yazarlarinin yazilarinda estirdikleri asi havanin bozulmamasi icin sozluk’un sosyal aktivitelerine katilmak istememesi durumu. bu tarz yazarlar her seye ve herkese zit giderek populerlik kazanacaklarini ve bu sekilde olusturduklari karizmalari ile sozlukde aga,pasa ya da prenses olacaklarini dusunmektedirler. bu yazar tarzinida sevmek, sevkat gostermek gerekir. yoksa kaybetmeleri kacinilmazdir.
goretomb
sitede yazan bir kisinin,yazarlarin duyarliligini olcmek icin kullandigi hadisedir.
kimse kimsenin gorusme sosyallesme suresine veya tarzina takmis degildir ama sadece bir yazarin boyle jeanne d arc edasi ile bikbikbik seklinde karalamasi,ipe sapa gelmez cumleler sarfetmesi kendisinin cadi muammelesi gorecegine delalettir.elbette atese verilmez elbette yakilmaz soz konusu cadi, ancak cok gulunc duruma duser o ana kadar yazdigi ettigi hersey hava kadar gorunmez olur sadece akillarda belli kisilere kedi misali tissssslamasi kalir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol