orta yaş erkeği

van ness
en asil duyguların olgunluğun erkeğidir. 40 lara merdiven dayanmış hayat bir nebze yaşanmıştır. anlatılacak çok şey vardır.
lee lou
pek cogu evlidir, cocugu vardır ama esinden evliliginden sıkılmıstır. heyecan arar. hepsinin yalanı aynıdır. "karımla mutlu degilim, boşanacağım". bir baskasıyla birlikte olmaya baslar, kadını kendine aşık eder, vaadler verir, zamanını çalar sonra birdenbire aklına çocugundan ve o hiç sevmedigi(!) karısından ayrılamayacagı dank eder. bu modellerin yas ortalaması olan entry. (bkz: canın cehenneme )
hmmmmmtmmcnm
alkol ve sigarayı çok tüketende dölleme becerisi problemi olur. yaygın inanışta olduğu gibi sperm sayısı azalmaz, hala milyonlarcadir sadece kalitesi düşer. spermleri deforme olur, hızı azalır vs vs.
ruknettin
belli bir yaşın altı karşı cinsle aslında çok anlaşamazlar belli bir yaşın altı hemcinsle arkadaş olmazlar farklı açıdan bakarlar kendi yaşıtları da gereksiz ortayaş bunalımına girerse oda parfümü masa gibi şeylerle arkadaş olmaya başlarlar
tamam lan yaşlanın da 50 yaş tribine girmeyin mnakoyim yine festivale gidelim yine konsere gidelim
blackbutton
daha önce yasadıklarına bakıp "harbi çok malmışım lan" diyen erkektir. boşa harcandığı için üzülmesi gerekilen en önemli şey zamandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol