motosiklet

steinhammer
vitessiz ve 125 cc lik olanlari icin b sinifi ehliyetine sahip olmanin yeterli oldugu tasit. yazlik yerlerde binilmesi cok eglenceli ve ayni zamanda gerekli olan hede. sahile 2 km uzaklikta iseniz ve de bakkal, cakkal, market, firin uzakta ise gitmek icin kullanilan arac.
orqn
bu başlık altında sözlükteki 4 tekerlekli araç kullanıcılarına seslenmek istiyorum;

motosiklet bir ulaşım aracıdır. yani siz nasıl arabalarınızla bir yerden bir yere gidiyorsanız, insanların bir kısmı da motosikletleriyle bu işi yapıyorlar. inanması güç ama vallahi yapıyorlar. hem de öyle çok acayip insanlar da değil bunlar. bildiğin insan işte.

sizin kullandığınız aracın 2 tane fazla tekerleği var diye onları sıkıştırmaya, önlerini kesmeye, tampon tampona gelmeye hiç gerek yok. kara yolları herkese yeter. yapmayın böyle şeyler.

ha bir de şu var tabi, insanların güçleri kullandıkları araçlarla doğru orantılı olmayabilir. hani onları sıkıştırmaya çalışırken bir kez daha düşünün diye söyledim.
rage against
bütün stresinizi sadece onu sürerek, onu temizleyerek ve onunla yol yaparak atabilirsin. fakat bu araçları bir ulaşım aracı olarak kullanmayıp felsefesini, kültürünü yaşamak gerekir. tek şeritte saatlerce iki kişi sürerken diğer yanınızdaki motosikletteki arkadaşınızla hiç konuşmasanız bile bir şekilde anlaşabilirsiniz. öyledir ki bağımlılık yapar başladı mı sonu gelmez kurtulamazsınız. bağımlılıkların en büyüğüdür.
independence
omru hayatimda ilk defa bugun bindigim, 20 dakika icerisinde de 5 vitesli debriyajli falan hayvan gibi bir turunu kullandigim motorlu cihaz. arkada$ ne keyifliymi$ ya la.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol