almora

0 /
broken promise
türkiye de senfonik metal müziğin temsilcisi.gerek rock enstrümanlarının yanında kullandığı klasik müzik enstrümanlarıyla gerekse muhteşem vokaliyle önemli bir yere sahipler.şimdiye kadar 4 albüm 1 de ep yayınladılar.
(bkz: candle in the night)
floydiandm
yaptıkları müziği takdir ettiğim, sevdiğim grup. son albümleri olan 1945’te ünlü tenor hakan aysev ile çalışmışlardır. kendisi sea angels ve 1945 (hem türkçe, hem ingilizce versiyonunda) adlı şarkılarda almora’ya eşlik etmiştir.
eflatun kar
ruhunuza akar melodi ve sesler.. boğulursunuz notalardan. zor olmalı, duraklamasız, nefes almaksızın telaffuz edilmiş anlamı yüreğinize akıtılmış sıvı demir olmalı, yakmalı.. zor olmalı! cehennemi oturtmalısınız yüreğinize..

cehennem geceleri..

we cehennemden bir gece
utanırutanırinsanlığımbuçirkinkaranlıktan
nefretoyunundabirperdedahayoruluryorulurruhumuzbukızılgünahlardan
kanveateşküfrediyortümmasallarayastutuyormeleklerkaranlığımızavenasırlaşmışyüreğinlesenacizdünya
dinlebuacınınmasalınıseyretoutançtarlalarınımahşeryağıyorgöktendüşüyordüşüyoryıldızlar

underdark
türkiye’nin yetiştirmiş olduğu en iyi senfonik rock yapan türk grubudur.toplam 4 albümleri vardır.en sonuncu albümlerinin ismi ise 1945’tir.yurt dışındada çok iyi tanınan bir grubumuzdur.mesala lübnan’da yılın en iyi yabancı grubu olarakta seçilmişlerdir.
poh poh perisi
tarzlarını gerçekten beğendiğim,senfonik metalle farklarını ortaya koyan ve ’princess of rain’le beni çok etkileyen süper bi grup.(ya bi insan video izleyip duygulanır mı!olmaz demeyin ben princess of rain in videosunda ağlıodum!!!!!)
zikkiminkoku
rainbow adlı şarkılarındaki flüt girişi beni uçurumdan atlarken notalara tutunmuşum da öle kurtulmuşum gibi hissettirir. herkes böle hissedemez he.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol