cüzdanda prezervatif bulundurmak

0 /
insomnia jim
ben her zaman hazirim manasi veren genc ve gorunuste her gun sevisen yurdum ciceginin yaptigi gereksiz eylemi.

ayrica cok da gereksizdir eczaneye gidicek kadar cesareti olmayan genc bununla arkadaslarina hava atar en azindan zamaninda atilirdi bir nevi kantarin topu kacti efendim.
fastjunkie
kesinlikle kullanilmamasi gereken prezervatiftir.
prezervatif hassas ve zedelenmeye müsait bir zımbırtı olduğundan dolayi, neslinizi istemeden devam ettirebilirsiniz gencecik yaşta.
angelus
o prezervatif ile uzaktan yakından bir alakası olmayacak olan ergen birey davranışıdır. ki bunu gerçekleştiren arkadaşların alınlarında kocaman kocaman sivilceleri de mevcuttur.
elmyra
herşeyi cüzdandan ibaret olan kişi örneği.bak hem limitsiz kredi kartlarım hem de şu araya sıkışmış bir adet prezervatif!
bloody mary
sevgili tarafından görüldüğü zaman yine sevgili adına çok can sıkıcı bir hal alır olay..gözünde büyüttüğün, hayranlık duyduğun, sevdiğin, saydığın adam ne olur ne olmaz diye prezervatif taşıyor cüzdanında..başkasında mı kullanacak acaba gibi düşünceleri geçtim zaten de kadın psikolojisi işte, ulan bu abazayla mı beraberim diyebiliyor bazen..
elmyra
cüzdanda taşınma nedeni olarak; kullanılmış olması nedeniyle hatıra olarak sakladığına dair kaygı uyandıran prezervatif.
van ness
ne olur ne olmaz mantığı güden ekşın eleman kalibrasyonu. olur mu olur, durakta otobüs beklerken yandaki sarışın fıstık abla aşırı azmış olup gördüğüm ilk erkeke verecem diye bir yemin etmiş olabilir. başkası mı atsın golü...

evladım yeter artık kapat şu pornoyu...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol