gerizekalıca reklamlar serisi

0 /
capt it all
esasında gerizekalıca yapılan reklam olmaz. olur ama onun da altında muhteşem bir zeka yatar. misal, bi biskrem versem... kimin ağzına sakız olmadı ki bu slogan? reklamın alası yapılmış oldu. kim "aaa bu ürünün reklamları çok gerizekalıca idi, almayalım bu ürünü" der ki? kimse demez. herkesin aklının bir köşesinde bulunan bu slogan, 3 kişiye biskrem aldırırsa reklam amacına ulaşmış demektir. bence de süper yapmış adamlar..
westkhan
papia tuvalet kağıdı reklamı kadın kağıtları uçurumdan attı diye tribe girp allahla konusuyo (ayrıca ellerde kukla gibi kabızca açılmış oyunculuk sıfır) ulan bizde hergün o kağıda bir tarafımızı silip atıyoruz bizde paso özür dileyelim ne salakçadır birde ikinci reklamda temel iç güdü filmden arak adam üç katlı olduğunu anlamak için bilgisayarlı tarama yapıyor ulan elle ayır bak bence en geri zekalı reklam budur ikinciside hugiestir askeri bebekler dansçı bebekler sızdıran boruya bez bağlıyacak kadar akıllı ama hala altına sıçan bebekler.
roker phy
hoplayıp zıptırgaç,’’yılın buluşu.bu ürünü alman bilim adam hans goteller günlerce uyumadan sizin için icat etti.alt basen bölgenizi çalıştırmakla kalmayıp bütün yağlarınızla terörle mücade ekibi gibi savaş eden bu ürün sizi hiç yormadan ayda tam 10 kilo kadar vemenizi sağlıyor.vücuduz ekranda gördüğünüz mankenin tam 2o küsür yılda yaptığı bu vücüdu size 6 ayda yapma imkanı veriyor. üstelik ister çalışırken kullanın ister dinlenirken.şimdi ararsanız taşıma çantası hediye.beğenmediğiniz takdirde 29 gün içinde geri verebilirsiniz’’
gibi saçma sapan vaaetlerle obez arkadaşlarımızın duygu ve bütçeleriyle oynayan spor aletleri reklemları.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol