ırak kürdistan demokrat partisi

ya basta viva zapatista
abd ortadoğuyu tamamen tükettiğinde ordan ayrılıp da başka bir yere çöreklendiğinde gücünü yitirecek olan ve abd yanlısı politikalrı uyguladığı için kendisine küfredecek olan partidir.halkın refahını değil ağların refahını sağladıkları için de gün gelecek bugün hizmet ettirdikleri insanlar onların alaşağı edecektirler.
tasar
1946 yılından beridir, gücünden ve popularitesinden zerre kaybetmemiş partidir... şahin bakışlı kurucusu melle mistefa berzanî’nin kurulduğu zaman bütün peşmergeleriyle beraber savunmasına geçtiği mahabad kürt cumhuriyeti’ni yıkılışından sonra, yine kendi kürt bölgesine dönmüş ve orada yıllarca sürecek saddam ve baas diktatörlüğüne karşı mücadele verilmiştir. bu parti halen irak kürdistanı bölge hükümetinin iktidar partisidir...
her satanist kedi yamyamdir
(bkz: demokrat)

edit=galiba kimi şahsiyetler entryi yanlış anlamış entryi bozaraktan söylüyorum bu şahsiyete,canım arkadaşım ben bu partiye demokrat demiyorum tam tersine değil diyorum ama bu şahsiyet kürdistancıysa bilemem.
yorulmaz savasci
sözlükteki kürtçülerin kendisine methiyeler düzdüğü,babadan oğula geçen bir başkanlık sistemi olan parti,bu da demokratlığının tacıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol