bir seri katilin perspektifi

imgoindeeperunderground
seri cinayet gercegi, bir seri katilin akil ve duyularindan kaynaklanir. maalesef seri katiller isledikleri cinayetler hakkinda cezaevlerinde yapilan mulakatlarda, cok rahat konusup bilgi aktarmamaktadir.

ancak; asagida okuyacaginiz bazi bilgiler isledigi cinayetler hakkinda konusmak isteyen bir seri katil tarafindan, avukat odasinda gerceklestirilmis ve tam 8 saat surmustur. mulakati yapan kisi aslinda katilin cok fazla cinayet isledigini, fakat cinayetlerin hepsini anlattiginda, daha fazla ceza alabileceginden cekindigi icin ve kanuni olarak verdigi bilgilerden oturu aleyhine kullanilmamak gibi bir garanti altinda olmadigindan, diger cinayetleri anlatmaktan kacindigini bildirmistir. bu katil kendisini cinayet konusunda otorite goren ve baska kimseyi kendine rakip gormeyen birisidir.

“benim yorumlarim, bir cok seri katil calismalarinin bir parcasidir. fakat benim gibi, bir katilin olaya bakisi ve tavsiyeleri benim burada soyleyecegim seyler bir mulakata cesareti olan her seri katil icin gecerli olmayacaktir.”

cogu kisi yalin ve suphelenmeden baktiginda akilli, mantikli tamamen normal gozukmelerine ragmen, iclerinde gizliden gizliye diger insanlarin hayatlarina el koyma, istegi vardir. amaclari kurbanlarina teror estirmek, zulmetmek ve sonrada oldurmektir.

kaynak: a dan z ye seri katiller ansiklopedisi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol