tuvalet taşlarıni bir şeylere benzetmek

bulut
tuvaletlerin taşlarının ilginç şekillere benzetilmesidir.yaratıcılığın tuvalette çıktığına örnektir.mesela bu başlığı da tuvalette bulmak gibi.
urban f
mermer parçalarının hatta renkli taşların serpiştirilmiş olduğu mozaik döşemelerde psikoloji dersindeki benzetme ruh halinin yansımasıdır teorisi had sayfada yaşanır.ruh durumunuz normalden mutluya kadarsa bulutlar kuslar çiçekler yüzler görülürken anormaldn mutsuza olan durumlarda sacma sapan korkunc kulaklar yüzler vs görülebilir, üstünde fazla kafa yormamak gereklidir.
aysemayse
sıkılmaya başlamak.genelde tuvalette kitap okuma alışkanlığı olanların kitap ve benzeri şeyler bulamayınca yaptıklarını düşündüğüm şey.
puppeeter
tuvalet taslarini bir seylere benzetmek degil de onlardaki huznu görebilmek onemlidir bazen.yer karolariyla birlestigi köseye dokunup yeri geldiginde silikon olabilmektir; hani o hep tozlu köseye.
kitten
küçüklükteki hayal gücüyle tuvalette farkında olmadan saatlerce zaman geçirilmesine sebep olan eylem. o taşların üzerindeki şekiller birşeylere benzetilir. birbirleriyle alakalandırılır. hatta üzerine hikayeler yaratılır. çizgi roman tadında hayaller yaşanılır. hayır akıl sağlığım yerinde sadece çocuktum.
pandulayak
bir insaınn dişlerine benzetmekten daha kötüsü yoktur sanırım. daha doğrusu bir insanın dişlerini tuvalet taşlarına benzetmekten daha kötüsü yoktur
pinky winky
daha çok çocukken yapılır bu eylem. zamanla yerdeki şekillerle iyice içli dışlı olursun. artık onları tanırsın, değişmiş mi diye tekrar tekrar incelersin.
kurabiye
dışkılama sırasında, bünyenin kendini fazla kasmasından ötürü beyne kan gitmemesi hadisesinden kaynaklanmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol