görevli seri katiller

imgoindeeperunderground
gorevli seri katiller suc islemek icin makul bir seviyede, belirli bir grup insana ihtiyac duyarlar. bu tipler psikotik degildir. gercek hayatin icinde, gercek bir yasam surerler. cesitli sesler ve hayallerle yonlendirilmezler. diger taraftan da dunyadan bazi insanlari temizlemek icin kendilerine gorev cikarirlar ki bu insanlar, fahiseler, katolikler, siyah erkekler veya bunlar gibi herhangi bir grup olabilir. bu tip katillerin hem duzenli nansosyal (organized nonsocial) hem de duzensiz asosyal (disorganized asocial) kisiler olma ihtimali kuvvetlidir.

genellikle bu tip katiller yakalandiklarinda, komsular veya onlari taniyan kisiler yaptiklarina hayret eder ve cogunlukla "cok iyi bir delikanliydi" seklinde hayretlerini ifade ederler.

dort genc kadin ayni sekilde oldurulmuslerdi. bir tanesi fahise, digerleri ozgurce seks yapan kisilerdi. giyinme sekilleri cinsel varliklarini sergileyecek sekildeydi. para icin kiminle oldugu onemli olmayan cinsel iliskilere giriyorlardi. bu kadinlarin katili, toplumu fahiselerden arindirmayi kendine gorev edinmisti. katil, supheli olarak yakalandiginda, sorguya cekilmisti, sorgusunda cinayetleri reddetmek bir yana, toplum icin verdigi hizmetten gurur duydugunu ifade edmisti.

kaynak: a dan z ye seri katiller ansiklopedisi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol