futbol maclarında sahaya inen dengesiz taraftarlar

bloody mary
taraftar olmayı öğrenmeleri gereken insancıklardır bunlar..
ama öğrenemezler zaten beyinleri yoktur..
kendi yediği boku başkalarına ödetir..yediği bok hiçbir işe yaramaz da..
diğer taraftarın da, futbolcunun da herkesin sinirlerini bozar..
onu bulmak ister, bir sürü şey denemek ister üzerinde biz gibiler de..
vaux
sahaya inmeyi bir kenara bırakıyorum ülke imajınada zarar veriyorlar.kardeşim taraftarsan maç bitimi alkışlasana futbolcuları ozaman büyük taraftar olursun ozaman büyük ülke olursun ama herşeyi degiştirebilirsin işte insanların kafa yapılarını degiştiremiyorsun o da neden kaynaklanıyor egitim şart abijimmm...
(bkz: egitim şart)
lady rosenred
genelde maç izlenirken yapılan yorumlar "ben daha güzel şut çekerdim,ayağının ayarı yok bu herifin gitti rakip takıma pas attı öküz,bak bak bak nasıl bir çalım o laaaayynnn" şeklinde olduğundan belki de bu taraftarın amacı kötü oynayan futbolcuların yerine geçerek kendi oynamak istemesi ve kendinin daha iyi oynayabileceğini takımına uygulamalı olarak göstermek istemesidir.olamaz mı yani? bir de taraftar tarafından bakmak lazım olaya tabi..
isimsiz kahraman
kendini bir anda olimpiyatlarda zannedip bütün güvenlik görevlilerini rakipleriymiş gibi anlamsızca koşturan sonrada kale cızıgısını gecıp kendıne top imajı veren kişi yada kişiler.
steroid
spikerin önce çocuk sandığı, sonra bir karış sakalı görüp "aa..! kısa boylu bir taraftarmış.." dediği zarar ziyan insanlardır.
nobran
bir de bunların dengesiz ama akıllı olanları vardır. bir manchester united maçı hatırlıyorum ki bir taraftar maç öncesi futbolcularla aynı formayı giymiş ve maç öncesi fotoğraf çekiminde onların yanında durmuştur. işin ilginç yanı uzun bir süre kimse durumun farkına varamamıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol