ayrılık sonrası isyan örnekleri

independence
hava cok sicakti, sanirim agustosun tam gobegindeydik. istanbul’un en pahali otellerinden birinin havuzunda, tam giyinip oradan ayrilmak uzereyken terk ettin beni.

neden?

dedim.

baliklama atlama $u havuza, uzerime cok su sicratiyorsun diye kac kere uyarmi$tim seni.

dedin.

bu mu yani sebep?

dedim.

hayir, ba$ka sebepler de var tabi.

dedin.

nedir o ba$ka sebepler demeye kalmadan teker teker siralamaya ba$ladin.

yatakta supersin ama sevi$tikten sonra bir saril, bir op di mi? "goooool" diye bagirmak da neyin nesi?

ama diyecek oldum, konu$turmadin, devam ettin.

beni sevdigini biliyorum, elimi tutmaktan ho$landigini da biliyorum ama her elimi tutu$unda artik aklinda ne varsa sanki araba alirmi$casina elimi yukari a$agi sallamak ve bunu defalarca yapmak da nedir? kurban pazarindan boga almaya cali$ip pazarligini mi yapiyorsun?

ya ama diyecek oldum, diyemedim aminakoyum. lan bi nefes al bari bi dinle diyecek oldum, elini agzima sokup devam ettin.

bana hediyeler almandan ho$laniyorum ama at nali alip bir de onu boynuma takma arzuna katlanamadim.

bak sikerim belani ama diyecek oldum, olmakla yetinmedim yuksek sesle soyledim. susmadi, devam etti.

iltifatlarin cok ho$ ama her iltifatinin sonundaki aminakoyum lafi ne oluyor? hangi erkek sevgilisine "seni cok seviyorum a$kim aminakoyum" der ya?

elimin tersi ile suratina carpacak oldum, carptim, agzin burnun kanadi ama susmadin, illa devam edicen amunakoyum.

fiziksel kuvvetini begeniyorum ama uzerimde denemedigin zamanlar ne yalan soyleyeyim, daha cok begeniyorum. deve gure$ini anlarim, ho$tur, sempatiktir, arkada$larla falan denizde oynanir tamam ama yagli gure$ nedir ve hangi erkek sevgilisini yagli gure$ yapmak icin otele goturur?

anana sovmek istedim ama bunu sana yapmadim, direk anneni aradim ona sovdum ama yine susmadin. ne cene arkada$ ya.

araban cok guzel, araba kullani$ini da seviyorum ama lastik patladiginda lastigi bana degi$tirtmene ne buyurulur? her ak$am o arabayi sabunlu suyla bana yikatmani konu dahi etmiyorum farkindaysan!

soyleyecek bir $ey bulamadim. araba lan bu! sevdigime emanet etmicem de kime emanet edicem, lastikciye mi oto yikamaciya mi? hala devam ediyorsun.

bayramlarda ailemi ziyarete gelmen cok ho$ ama kurban bayraminda cicek cikolata getirsen kafiydi, kurban bayraminda aile ziyaretlerinde ziyaret edilen aileye canli boga goturmen $art degil. hele ki iki boynuzunun arasinda seni seviyorum yazili bir kuma$ parcasi ile bir boga hic $ik durmuyordu.

bu sefer ben sustum. dini duygularimla, imanimla sorguladin ya beni, bu sefer ben sustum. anladim ki sana hicbir $ekilde yaranmak mumkun degilmi$, anladim ki sana verdigim degeri haketmemi$sin ey sevgili.

sana son olarak $unu soylemek istiyorum.

amunakoyum.

not: boga degil danaydi o hem.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol