avatar

atacamadesert
avatar cici. izlemeyenler izlesin.


:---------------------------------dördüncü boyut--------------------------------:



filmden çıkınca nasıl araba kullandım nasıl eve geldim bilmiyorum sinirimden. öncelikle 3 boyutlu seyredenleri gani gani tenzih ediyorum. ve lakin 3. boyut gözlerinizi nasıl bürümüşse, o börtü böcek, yanar döner türlü hayvanat ve nebatat nasıl ağzınızı açık bırakıp salya akıtmanızı sağlamışsa kısa devre yapmanıza da sebep olmuş.

amerikan ordusunun girip çıkmadığı bir yer kalmadığı gibi şu dünyada; bir, ileri tarihli bir gezegende olabilecekler için hollywood a günah çıkarttırmadıkları kalmıştı, o da oldu işte. gandhi ile hintlilerden(gerçi orda emperyalist ülke ingiltere dir),out of africa ile afrika yerlilerinden, dances with wolves la amerikan yerlilerinden, schindler s list le yahudilerden özür dileyen zihniyet şimdi de ikibinbilmemkaç yılında olması olası --lan nolur nolmaz biz yaparız gider elin mis gibi gezegenine accaip silahlarla saldırırız dur hazır ele almışken filmini yapalım da özür dileyelim muhahahahaha-- bir gezegen istilası için kolları sıvamışlar.

hayır ben her gün bu filmin 20 dakikalık çizgi film versiyonlarından seyrediyorum.
(bkz: benten)
(bkz: dexter ın lavoratuvarı)
(bkz: fineas ve ferb)
(bkz: casus köpekler)

bunların her birinde o üç beş seçme amerikalı dan çok daha yetenekli çocuklar ve hayvanlar dünyayı ve hatta evreni kurtarıyorlar her gün.

allahım hala sinirleniyorum yaaa. born on the 4 th of july daki tom cruise gibi sakat bir asker, lost taki melez polis kadın-michelle rodriguez pilot rolünde, sigourney weaver alien filmlerinden bu işlere yatkın nasıl olsa, eeee koskoca gezegeni kurtaran bunlar işte!! bir sürü mavi kocaman ve kuyruklu yaratıklar aleminden bi cengaver çıkmaz ama sakat amerikan askeri kocaman gezegeni kendi ordusuna karşı savaşmaya ikna eder!! yerim ben seni!!

3 boyutlu seyrederken beni alıp da o avatar ın içine yerleştiremediği sürece bu film için hassiktir diyoruz hassiktir diyoruz!!

ama oscar ı alır mı alır. o ayrı mesele.

bitmez bu amerikalıların günah çıkarması arkadaş.



:----------------------------dördüncü boyut-------------------------------------:

bi dakka yaaa yahşi yaratıklar vardı vardı.. batılılar da vardı.. ok atan yerliler falan da vardı.. e ben de bir sürü güldüm..

anaa? ben n’ettim?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol