arda turan

0 /
darth sidious
adi : arda
soyadi:turan
forma numarasi:
oynadigi mevki: orta saha
dogum tarihi: 30.01.1987
dogum yeri: istanbul
oynadigi takimlar: galatasaray altyapi
geldigi takim: galatasaray altyapi
giris yili:
boyu: 1.76 m
kilosu: 72 kg
sergey
galatasaray’in paha bicilmez madeni olan alt yapisinin yildizlarindan ve gelecekte turk futboluna damga vuracak isimlerden yanlizca bir tanesidir.orta sahanin saginda oynar genelde ama bu gencleri a takimda hangi mevkiye koyarsaniz koyun alttan galatasaraylilik ruhuyla yetistikleri icin abilerinden daha iyi oynarlar.
sergey
galatasaray’ın mleda bolesav takimiyla yaptıgı macta klasini konusturup yeni bir tromso faciasını engelleyerek hem baskanin hem de geretsin deyim yerindeyse kıcını kurtaran oyuncu.
metal mania
ben bu oyuncunun fazla abartıldıgını düsünüyordum ama adeta bu düsüncelerimi ikinci boleslav macında gotume soktu cocugun ayagında bir sey var, girdi gol attırdı helal olsun bu cocuga da bu cocugu yetistiren takıma da
reddevil
wonder kid sıfatını sonuna kadar hak eden futbolcu.kendisi önceden top toplarmış saha kenarında.hakan şükür ile yanyana oynamak istermiş.be mlada boleslav maçında hayali gerçek olmuştur.onun gibi hayallerini gerçekleştiren bir diğer futbolcu:(bkz: carlos tevez)
tombik
genç yasına ragmen mükemmel futbolu ile sadece galatasaray’ın degil bütün türk taraftarının takdirini kazanan yetenek.galatasaray takımında büyük sorumlukları üstlenen ve bu zamana kadar görevini layıkıyla yerine getiren gönüllerin 10 numarası.
jacky
başlıkları teker teker yazamıycagım kadar cok vıdeoya sahip müthiş yetenek.size sadece youtube’a girin ve arda skills yazın keyfinize bakın diyorum.
serkan
gerçekten çok yetenekli bir futbolcu.bu kadar seri ve çabuk adam geçmesini bacaklarının kısa oluşuna ve bileklerinin ince olmasına bağlıyorum.
jacky
bu çocukda iyi şut atabilme ve hızlı olabilme gibi özellikler de olsaydı,kesinlikle bir real madrid’de yada barcelona’da çok rahat oynardı.gerçi yaşı daha çok genç olduğu için bu özelliklerini geliştirebilir ve ileride avrupa arenasında yerini alabilir.
sucet
süper yetenek dünyada çok az kişide vardır kolay adam geçmek bunu saha dışında nasıl adam geçemiyorlar diye düşünebilirsiniz ama saha içi çok farklı inşallah sakatlanmaz
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol