amy winehouse

0 /
salome
bi polar oldugu ve gece gunduz sarhos gezdigi iddia edilen, birbirinden muhtesem dovmelere sahip olan ingiliz sarkici.
sanatis
tüm sözlüklerde herkesin ortaklaşa tapılası,yalaşılası,begenilesi, saygı ile egilinesi,yürekleri hop hoplatılası dedigi fakat acayip derece iğrenç bir sese sahip olan belkide şirketindeki anlaşmaya göre;sen yakında zaten öteki dünyaya postalanacan bunun farkındasın seni biz en iyisi göçmeden önce şu modern dünyada bir ikon,ilah haline getirelim oyle geber dedikleri insandır kendisi.
angelus
sesi de, görüntüsü de bir şeye benzemeyen. üç vakte kadar gireceği bir uyuşturucu komasından çıkamayacak olan şarkıcı bir abladır. ha abla diyorum ama daha o kadar da değildir. oysa ki öyle de gözükmektedir. neyse.
salome
tam bir "anoreksik" goruntuye sahiptir su an kendisi, sahsen cok begenmekteyim. ayrica kolundaki "pin-up girl" ler muhtesem duruyor.
nick nicki nickince
sesi mükemmel, hem yüzü hem vücudu çirkin kadın. bir insan bu kadar iğrenç dövmeler yaptırır mı, dövmeler kendi aralarında bu kadar alakasız mı olur dedirtmiştir.
salome
amerika’yi bir defa daha saksaklamama sebebiyet vermis kisidir kendisi. temiz raporu alamadigi icin (kokain) 6 dalda grammy’e aday gosterilmesine ve odul alacagi kesin olmasina ragmen vize verilmedigi icin katilamamaktadir torene. sanirim ki ayni hadise turkiye’de gerceklesiyor olsa idi belirli bir gramaja kadar yaninda kokain bile getirmesine goz yumulurdu. "gormedim, duymadim, bilmiyorum" turkiye!
esmeralda
20 kilo verip,dişleri dökülmekteymiş.yattığı rehabilitasyon merkezinde de iyi olmadığı açıklanmış.annesi az ömrünün kaldığını ve ölümüne hazırlanmak gerektiğini söylemekteymiş.
hasktir
kafasi vucuduna gore kocaman gorunen bayan ayrica may kemikil romensten biriyle sanirsam iliskisi varmismis cocugu olucakmismis da dusurmus. mumkunse su anki haliyle anne olmasin dediim insan.

cocuga al meme diye ot mot verir gibi geliyor da..
nick nicki nickince
uyuşturucu iddiaları nedeniyle 6 dalda aday olduğu ve 5 dalda grammy aldığı törene katılamamış, ingiltere’den uyduyla bağlanmış ve canlı performansını oradan sunmuş mükemmel sesli hatun kişisi.
angelus
bikaç sene daha sabredebilirse 27 yaşında ölüp "lan olm amy de 27 sinde gitti a.k." şeklinde efsane olabilir kendisi. onun dışında yalandır. ingiltere nin başarısız bir gazıdır sadece.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol