altemur kılıç

benduruyorumsebagitti
dhkp c’ye: "erkek, mert, onurlu" diyerek tıynetini ortaya koymuş yazar kişisi. 12 ağustos tarihli yazısının o bölümü aşağıda. ulusalcılık bu işte, milliyetçilikten farkı bu!

"...
fakat dhkp-c, gene “erkek” çıktı, bu iddiaları “onuruna” yediremedi, şiddetle yalanladı! dhkp-c’nin 28 temmuz 2008 tarihli ve “birbirlerini yerken bile devrime saldırıyorlar” başlıklı bildirisinde, özetle, şöyle deniyor:
“ergenekon iddianamesinde oligarşi içi it dalaşının hesabı görülürken, iddianamenin sayısız sayfası devrimcilere karşı karalamalara, iftiralara ayrıldı… türkiye halkına ve tüm basın yayın kuruluşlarına açıkça belirtiriz ki; ergenekon iddianamesi’nde örgütümüzle, yoldaşlarımızla ilgili her kelime uydurmadır. hiçbir iddianın gerçekle ilgisi yoktur… olamaz!”
ve, dhkp–c bildirisinde, “tekelci” özdemir sabancı’yı cezalandırdıklarını, öldürdüklerini, açıkça, itiraf ediyor, hatta meydan da okuyor: “sabancı gibi işbirlikçi tekelcileri ve halk düşmanlarını cezalandırmaya devam edeceğiz!” diye!
en güzeli, dhkp-c’nin iddianame hakkındaki hükmü: “şu söyledi, bu şundan duymuş... diye bir iddianame yazıldığı nerede görülmüştür!”
teröristin “mert’i”, işte böyle, cinayetleriyle iftihar eder!.. şimdi, biz radikal, taraf gibilerine mi, turgay (kendisi turgay yazmış, doğrusu tuncay) güney’e mi, inanacağız? yoksa dhkp-c’ye mi? ben, doğrusu, geçmişte beni de ölümle tehdit etmiş olan dhkp–c’ye inanıyorum!"
....
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol