aldatmak

tiryaki
bilginin, iletişimin hızla yayıldığı bir çağda örnekleri neredeyse ürkütücü boyutlara varan hadise...
nedenleri üzerinde açık toplum yapısı ve kadınların sosyal hayata olan iştiraklarındaki hızlı artış gösteriliyor olsa da çok eski zamanlardan beri çoğu insanın yüzyüze kalmak zorunda olduğu acı gerçeklerin önde gidenidir aldatmak.

acının nefretin,sevginin,yalnızlığın,aşağılanma duygusunun,o zalim kıskançlığın içiçe ve peşpeşe yaşandığı,yani duyguların; aklı mantığı bu denli devre dışı bıraktığı bu denli bir vaka örneğine rastlamak kolay kolay mümkün değildir kanımca.
karınca ezmekten dahi korkan bir insanı azılı bir katile çevirebilen,utangaç bir kadını en acılı intikamlara heveslendiren,uğruna her sene binlerce cinayetin işlendiği,yine binlerce masum çocuğun annesiz babasız büyümesine sebep olacak böylesine şeytani bir duygu labirenti nerde vardır daha başka...
herkesin adını çok iyi bildiği ancak kabullenemediği,ancak belki de telaffuz edemediği,söylemekten korktuğu aslında çok basit nedenleri vardır belki de ,ahmet altan’ın şu sözlerinde de belirttiği gibi...

’’güzelliğimizi,çekiciliğimizi başkalarına da sunmak,beğenilmenin o doyumsuz tadını başkalarından da almak,görmek istiyoruz’’.

bu mudur?...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol