ahmet cakar la zor karar

bang bang

ahmet çakar’ın blöf yapma yeteneğinin sıfır olduğu yarışma programı.

daha ilk başta yarışmacı bayanın 3 numaralı 50.000 tl lik kartına karşılık iflas kartını teklif etmiş yarışmacı da bunu kabul etmeyip teklif ettiği kartı açtırmıştır.tabi iflası görünce hepten güveni sarsılmış bundan sonra teklif ettiği bütün kartları düşük rakamlar olabileceği ihtimaliyle kabul etmeyip açtırarak iyi bir kazanç sağlamıştır.

kartları izleyicilerin açıkça görüyor olması sayesinde sunucunun kendini ne kadar kurnaz hissettiğini, her hamlesinde gereksiz çabalarına şahit olmamızı sağlamış ve bizi de güldürmüştür.

formatta bir eksiklik var ama tam çözemedim.ahmet çakar için yarışmacının ne kadar az kazandığı önemli.bu durumda teklif sunması abes.
independence
bu programdan da anla$iliyor ki, hangi konu olursa olsun farketmez, eger bir $ekilde taninmi$san yari$ma programi sunabilirsin. bu i$ten anlayip anlamamam hic onemli degil. eminim ki eski cumhurba$kanlarindan eski genelkurmay ba$kanlarina kadar tum taninmi$ insanlara bu tur adice teklifler gidiyordur. yeterki taninmi$ ol, becerilerinin zerre onemi yok.
aysemayse
yarışmacıyı uyarmak için çalan alarm sesinin çok sinir bozucu olduğu program. arka odadan duyulunca, "ya bu saatte kim elektrik süpürgesi tutuyor" dedirtiyor.
aysemayse
en çok bilen mi en çok duygu sömürüsü yapan mı kazanıyor anlamadığım program. yakında da bir itiraf programı haline geleceğini, yavaş yavaş kayıpların filan bulunacağını, genç kızlara hayat dersi verileceğini filan tahmin ettiğim program.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol