adrenalın

0 /
amygdala
gizem ozdilli liderligindeki bi grup manken ablamizin toplasip olusturdugu sey.bunlar guzel bi klip yaptilar zamaninda,dans ettiler bi iki yerde sonrada kayboldular iz birakamadan.
esek sipasi
bir zamanlar ntvde galiba bir mankenimizin yaptigi, sporla alakali bilgilerin verildigi ve genel olarak su sporlarindan bahsedilen program.cok guzel ve egiticiydi, bilmedigimiz yerleri ve sporlari ogrenirdik .
ilean
kalbin atisinin hizlanmasina,goz bebeginin buyumesine,tuylerin diken diken olmasina neden olan hormondur.duran kalbin tekrar calistirilmasinda kullanilir.
vampire slayer
salgilandiginda kan glikoz seviyesini yukselten, kol ve bacaklarda damarlari daraltirken hayati organlara giden damarlari genisletip kan akimi artiran, tansiyonu yukselten hormondur.
su hayat bitsede gitsek
bagımlılık yapan hormon.yeterince salgılanırsa damarlarınız celik kablo etiniz zırh eyleminiz mermi olur ona göre.ayrıca fazla olarak dıs kaynaklı alımı ölüme kalp krizi gibi ölümül sonuclar verir.
kakosi
erzurum atatürk üniversitesi’nde yapılan bir araştırma sonucuna göre kortizon ile dengesizliği ülsere sebep olan heyecan verici hormon.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol