acunn.com

independence
buyuk iddialarla acilan, acun medya’ya ait bir internet sitesi. amaclari turkiye’nin en cok ziyaret edilen sitesinin 10 kati daha fazla kullanici & okuyucu sayisina ula$makmi$. ulan super bir $ey herhalde diye siteyi actim, hayal kirikligina ugradim. siz de ugrayin;

http://www.acunn.com
nickten yana sansim yok
sitenin arayüzü diğer haber sitelerinden çok farklı. pek beğendiğimi söyleyemem ama farklı olduğu için güzel. ama güzel olmayabilir de fakat farklı olduktan sonra bence hiçbir sıkıntı olmaz gibi sanki sitenin adı neydi acun ılıcalı da acayip adam hacı ya.
independence
sitenin arayuzunu 4 e bolmu$ler, 4 parcadan hangisine tiklarsan alt konulara ula$iyorsun. bu $ekli ile yorucu. oncelikle ziyaretci ne aradigini biliyor mu da orada herhangi bir parcaya tiklayarak alt metinlere ula$acak? yap ana sayfaya tum konularin sekmelerini tipki hurriyet.com gibi, tiklayan nereye ula$acagini bilsin arkada$im. sinir etmeyin lan adami!
superkahraman
tuhaf ve postmodern bir sitenin domain adıdır. bir kaç kere de girdim baktım, içerisi gayet havadar ve güneş alıyor. bide domain adıyla bir "n" eksik olmak üzere aynı olan bir kardeşimiz burayı arada bir pencereleri açmak sureti ile havalandırıyor falan. postmodern demiştim dimi; aynen şöyle efendim, acun ılıcalı’dan geliyor:

"...bik bik bik üzülerek de olsa adada ki güvenliğin sağlanması amaçlı olarak kendisini diskalifiye bik bik bik... aynı zamanda bucaspor trabzonspor karşılaşmasının ilk üç dakikasını bik bik bik..."

nereden enreye enteresan gerçekten

independence
muhte$em yüzyıl’i dizi bitiminden sonra kaciranlar icin legal bir $ekilde hem de super bir hd kalitesinde yayinliyorlar. $imdi baktim da kalite harbi enfes.

edit: $u dizileri de yayinliyormu$;

(bkz: behzat ç)
(bkz: fatmagül ün suçu ne)
(bkz: öyle bir geçer zaman ki)

lakin gecikmeli yayinliyorlar sanirim. misal saat 08:09 oldu ama behzat ç’nin bu haftaki bolumu halen yok ortaliklarla. boyle cali$ma mi olur boyle site yonetmek mi olur lan! dizi yayinlandiktan maksimum 10 dakika icerisinde yukleyeceksin diziyi ki o zaman hit goreceksin sen. milyon ayri site zaten yayinliyor bu dizileri hd kalitesinde, kim sizi neden tercih etsin bu durumda bu kadar gec yayinlayacaksaniz?
independence
bugun siteye $oyle bir goz attim da, survivor ile alakali tv’de yayinlanmayan bir suru goruntu var sitede. bolumleri izledikten sonra bir de siteye girip videolarin izlenmesi daha guzel oluyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol