6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu

independence
hukumetin her secim oncesinde ulkede buldugu milyarlarca dolarlik maden rezervleri yalanlarina gecenlerde bir yenisi daha eklendi.

"adana'da peyrol bulundu."

bunu goren sozcu gazetesi Murat Muratoğlu bir tweet atti ve tweetinde sunlari yazdi.

“Adana'da bulunan petrolden sonra, Adıyaman'da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı”

bu tweeti goren ve bu ulkenin baskentini araliksiz olarak 25 sene boyunca yoneten sevgili melih gokcek tweeti gercek sandi ve jelibonun ne oldugunu bile arastirmadan kostur kostur canli yayina cikti ve bu mujdeyi biz turk insanlari ile paylasti.

yani ankara gibi bir baskenti 25 sene boyunca yoneten zeki belediye baskanimiz melih gokcek bizlere dedi ki, "6 milyar dolarlik jelibon rezervi bulundu, vatanimizin her bir karis topragindan jelibon fiskiriyor".

canli yayinin moderatoru gokcek'i "fake haber olmasin?" diye uyardi ama hayır, gokcek bir kere habere iman etmisti, "haber gercek ve resmi" diye de netlestirdi durumu.

asagidaki videoyu izlemeniz yeterli, bende daha yazacak takat kalmadi.

cirkinbeti
Sayın Melik Gökçek' in "kandırıldık" temalı söylemlerinden biridir.

Tabii daha önce adının karıştığı ihaleye fesat karıştırma, malum örgüt okullarına eşinin adının verilmiş oluşunu ve benzerini de "kandırıldık" temalı söylemleriyle savuşturduğu için çok da önemsenmemiş sadece dalga geçilmiştir.

Benim merak ettiğim şey bundan ne ara jelibonların haberi oldu! Yoo yoo yanlış yazmadım e haliyle sizde yanlış okumadınız.

Eheeeyyy jelibon sen kimsin ya? O fiyat ne olum? İki kere adın anıldı hemen bir kıçı başı dağıtıp kendini rezervden ay aman nimetten saymışsın. Ayıptır!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol