4 ayda 300 kere evi yanan aile

john maynard keynes
insanların değerlendirirken birkaç unsuru anlatdıkları olaylar silsilesidir. kız yalan söylüyor olabilir, aile olayları abartıyor olabilir.

mesela mont meselesi, mont kendi kendine mi gitti okula? hayır abicim, kız montu kasten bırakmış olamaz mı, içine yangını çıkarmak için gerekli malzemeleri koyamaz mı, ve annesi sorduğunda dolapta demiş olamaz mı? piromanilerde çok sık görülen bir davaranış olduğunu okumuştum.

olaylara bir de şu şekilde bakalım; annenin gittiği yerlerde, misafirliklerde yangın çıkmıyor, babanın çalıştığı yerde yangın çıkmıyor, kardeşlerin gittiği okullarda, sınıflarda yangın çıkmıyor, sadece kızın etrafında dönüyor olaylar. garip değil mi? bence garip. hiçbir yangun gözlerinin önünde çıkmıyor, yangın çıktıktan sonra fark ediyorlar. 300 kerenin 1 keresinde bile ailesi yakalayamamış mı bu cinleri.

http://tinyurl.com/caoa3og

0:44’te kız yangından arta kalanlarla oynuyor, başlı başına ecnebilerin conclusive evidence dedikleri, tamam lan işte çocuk piromani diyebileceğimiz bir şey olmasa da, piromani hastalarının yangın kalıntılarıyla oynamaları yine yaygın bir şeydir.

son olarak ilgili videonun son sahnesine bakılacak olursa boyu yetmeyen bir kişinin elbiseyi kapının üstüne attığını görebilirsiniz. her şey çocuğu işaret ediyor lan işte, nedir bu metafizik merakı anlayabilmiş değilim.

ne diyor sherlock holmes, when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth. önce bi impossible’ı eleyelim nedir o doğaüstü olaylar/hurafeler, sonra da çocuğa yardımcı olalım.

hala ikna olmadıysanız çıkarımlarımdan, buyrun sizi üstadıma yönlendireyim
http://www.dizi-mag.com/sherlock
http://www.dizi-mag.com/elementary
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol