376

0 /
376
-376 ne lan okul numaran mi?
-376 ne lan harf oyunuyla yazilmis bisey mi?
-376 ne lan deccal yada satanizmle bir alakasi var mi?
-376 ne lan oyle nick mi olur...git degis nickini.

gibi benzer muhabbetlere maruz kalan insan evladi.
xerxes
bugun itibari ile tanidigim yazar kisisi. tam tamina manyak bir insan, super muhabbet, kahkaha, espiri, her sey var bunda kardesim! sozlukte kalici olmasi dilegiyle.
agire jiyan
#178409 nolu entrisine dayanarak ilean’le kurdugumuz kizilay’in yardim etmesi gereken bilgicler dernegine davet ediyorum kendisini.
elmariachi
188’un iki katı. 377nin 1 eksiği, 375in 1 fazlası gibi daha onlarca şekilde tanımlayabileceğimiz sayıyı kendisine nick edinen yeni bilgicimiz.
376
uyarı amaçlı ettiği lafları makatından anlamak suretiyle, dostlarından ’’ ne laf sokuyorsun ibnetor ’’ gibi sitemlere maruz kalan gariban insan, bir nevi acıların çocuğu,hümanist pezevenk.
xerxes
tam bir laf ebesidir mübarek. bununla msn’de sohbet etmek ayrı bir keyif. bana yolladığın kayıtlarını hiç bir zaman unutmayacağım ahbap. kasetini de ben ben yapıcam bu lavuğun ama ikna edemedik bir türlü. bakıcaz artık...
isimsiz kahraman
3’e bölünürse tam bölünmyecek sayı olarak akla gelen ama o 3 rakamı toplayınca 3ün katı olduğunu anlayarak ha evet bölünürmüş dediğimiz ve pek bir anlamı olmayan sayı.
epikuros
tanımam etmem ama iyi biri olsa gerek. nickinin sayılardan oluşması da çok güzel olmuş. ayrıca iyi bir yazardır, üye takip şeysini takip ettiğimiz takdirde güzel entrylerini de bulabiliriz. hele bir entrysi var ki çok çok güzeldi, şimdi entry numarasını unuttum, aklıma gelmiyo ya pardon. yazarlığı, bilgiçliği bir yana insan olarak da beğenirim
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol