27 mayıs 2009 fc barcelona manchester united maçı

nickimi pisi 7
ronaldo mu messi mi karşılaştırması yapılan maçtır. bu karşılaştırma ne kadar doğrudur, bir maçla ne kadar anlaşılır orası tartışmaya açıktır elbette. kaliteli bir maç beklendiği kesindir. "iyi oynayan değil, barca kazansın" temennim vardır aynı zamanda.
nickimi pisi 7
(bkz: forever barca).
aslanlar gibi, hakedenin kazandığı kupa oldu. barcelona günümüzden öte bir futbol oynadığını bir kez daha ortaya koydu. 70. dakikada messi’nin attığı harika golle maç 2-0 bitti.
özellikle tevez hayal kırıklığıydı. oynayamadı ya da oynatmadılar. messi ve ronaldo gayet iyiydiler; ancak neticede futbol takım oyunu ve sadece 1 kişinin oynamasıyla maç kazanılmıyor. ronney çok çabalayanlar arasındaydı.
maç finale yakışır bir mücadeleye sahne oldu. izlemeyenler çok şey kaçırdı.
instrument
sanki çok kısaymış gibi gelip geçen maç. nedense böyle final adı altında oynanan maçların uzatmaya gitme mecburiyetleri varmış gibi hissedilir. en azından final maçı 90 dk kadar kısa olmamalı 120 dk yetmez üstüne bir de penaltılar seyredilmeli diye bir his belirir insanın içinde. tabi böyle şeyler kupayı iki tarafta hakediyorsa olur. barcelona başından beri hakeden takımdı. tam zamanında net bir şekilde noktayı koyan taraf oldu.
gorki park
messinin 1.50 cm boyu ile kafa gölü attığı mactir.he bu arada 100 liramin gittiği mac olmustur.manchester a otobüs mü kaldırsak ne yapsak..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol