25 ağustos 2022 gülşen'in tutuklanması

independence
siyasal islamin son icraati.

nisan ayinda bir konserinde kim soyledigi belirsiz bir sekilde su cumleler dokuluyor agzindan gulsen'in.

(bkz: imam hatip'te okumuş kendisi sapıklığı oradan geliyor)

kesinlikle savunulacak bir tarafi yok bu ifadenin, imam hatip degil hangi egitim kurumu olursa olsun bu sekilde bir espri yapilmamali bir egitim kurumu hakkinda. bugun bu sozlerin videosu sosyal medyaya dusuyor ve olanlar oluyor. once savcilik resen sorusturma baslatiyor, yetinmiyor ifadeye "mevcutlu" yani polis gucu ile getirilmesi yonunde talimat veriyor. gulsen'in ifadesi alindiktan sonra da adliyeye sevk ediliyor ve bingo'

tutuklaniyor.

"imam hatip'te okumuş kendisi sapıklığı oradan geliyor" dedigi icin tutuklaniyor, cunku halki kin ve nefrete tesvik etmis.

" imam hatip'te okumuş kendisi sapıklığı oradan geliyor" cumlesindeki imam hatip kelimelerini kaldirsak da yerine ticaret liseli koysak, tutuklanir mıydı gulsen?

kesinlikle hayir.

ifadesi bile alinmaksizin bir kac kinama, bir kac tüü sana sozleri sonrasinda unutulur giderdi. ama degil mi ki imam hatipler islam ile alakali, din ile alakali, o zaman vurun abaliya.

tutuklamak nedir ya, nedir tutuklamak?

kacma suphesi mi var, delilleri karartma suphesi mi var, neden tutukluyorsunuz bir kac gune salinacagini bildiginiz halde?

basit.

muhaliflere gozdagi vermek icin. cenenizi kapatin yoksa basiniza gelecek olanlar bunlar diyebilmek icin. arkadas dinden imandan nefret ettirdiniz insanlara. dine bugune kadar yapilan en buyuk kotuluk akp iktidari tarafindan yapilmistir yemin ederim. hayır secimlere bu kadar az kala bu sacma sapan kararlari kimler veriyror? e kendi bacaginiza sikiyorsunuz iste.

yazik gunah.
independence
bildigim kadari ile hala iceride. oysa bir kac gune birakilir diye tahmin etmistim avukatlarinin itirazi sonucunda ama durum o sekilde gelismedi anlasilan. hala daha hafta ici birakilacagini dusunmekle birlikte, ilk mahkemeye kadar iceride kalirsa ve ilk mahkemede serbest birakilirsa bunun hesabini kim nasil verecek onu bilmiyorum. malum mahkemelerin en erkeni 3 ay falan sonra gerceklesiyor. ilk davada serbest birakilirsa "3 ay biz seni iceride tuttuk ama git hadi serbestsin" diye kim soyleyebilecek kendisine?

bu soylediklerim tum kacma suphesi olmaksizin iceriye alinan tutuklu yargilananlar icin de gecerlidir ayrica.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol