23 ekim 2007 psv eindhoven fenerbahçe maçı

sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
gökhan gönül’ün iyi oynadığı alex de souza’nın sakatlığı sebebiyle maçtan çıktığı lugano’nun son dakikalarda sarı kart gördüğü bir ilk yarı oldu.

ayrıca mustafa denizli’nin de maç esnasındaki bir sözü çok ilginçti.

spiker:son 120 saniye.
mustafa denizli:120 saniyenin 2 dakika olduğunu söyle de..
çok sağol be hocam anlayamadık biz onu,la havle..
ankakusu
takimimizin bu sezon her avrupa maçinda oynadigi gibi yine, bence, iyi oynadigi, 10 kisi kalmasina ragmen bunu sürdürdügü maçtir. açikçasi memnun oldum ve bazi dostlara laf sokma imkani verdigi için tesekkür ediyorum. yenmedik ama 10 kisi kaldik yenemediniz dedirtmesi bile kafi.

ayrica ingiliz hakemin yine alistigi sekilde bir maç yönettigi karsilasmadir.

alex de souza sakatlanmasaydi keske.
angelus
hakemin maçın genelde güzel bir karşılaşma yönettiği, hatta bi ara psv’nin eline eline verdiği gözlemlenmiştir. ama bi noktadan sonra "öeah ben de insanım, hatasız kul olmaz" kontenjanından faydalınıp deivid e basmıştır kırmızı kartı, üzmüştür bizleri, elemlere gark etmiştir. ya.
sepulturk
bir oyuncunun top sürerken bile kırmızı kart görebileceğini bizlere göstermiş maç olmuştur ingiliz godaman hakem sağolsun.
cinderella man
bir türk takımının inanması durumunda neler yapacağını gösteren karşılaşmadır. umarım beşiktaş’ta aynı motivasyonla çıkıp daha önce barça ve chelsea’ye verdiği dersi liverpool’a da verir diyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol