22 temmuz 2007 türkiye genel seçimleri

independence
millet olarak secme ve secilme ozgurlugunun anlamini ne de guzel anladigimizin ispati oldu bu secimler.yine millet olarak inanilmaz super ve cagda$ bir karara imza attik, akp’yi komur kar$iliginda ceyrek altin kar$iliginda un ve bulgur kar$iliginda yeniden iktidar partisi yaptik.

onumuzdeki gunlerde $ehit haberleri top 10 listesinde gozle gorulur bir arti$ bekliyorum dogu illerimizde.

yine onumuzdeki gunlerde apo’ya af cikartip dtp’nin ba$ina gecirilerek meclise sokulmasini da bekliyorum, yemin ederim zerre $a$irmayacagim.

guzel meclisimizden zina yapanlarin ta$lanarak oldurulmesi konusunda bir yasa tasarisi bekliyorum, hayal kirikligina ugratmasinlar bizi.

devletin tum kurumlarinda islami bir kadrola$ma bekliyorum, ba$bakanlik konutunun da hemen yaniba$ina koskocaman bir cami in$a edilmesini bekliyorum, devleti yonetenler cumalari uzak camilere gitmek zorunda kalmasinlar ki devlet yonetiminde dakikalarla sinirli bile olsa bo$luk ya$anmasin.

diyanet i$leri ba$kanligindan "devlet yoneticilerinin 7 gun 24 saat abdestli sayilacaklari"na dair bir fetva bekliyorum, abdestle zaman harcamasin sayin ba$bakanimiz, abdestten muaf tutulsun devlet yonetiminde bo$luk ya$anmasin her namaz saati.ba$bakanimizin osuruklari abdest bozmasin, osuruktan sayilmasin.

anani da al git cumlesinin "sulaleni sikim ki zaten siktim ehehe" $eklinde upgrade yapilmasini bekliyorum tez zamanda zira gayet hakli ve yerinde bir cumle olacaktir.

bulent arinc’in hem cumhurba$kani hem de meclis ba$kani olmasini bekliyorum, uzmeyin beni.

ben kisa vadede sizin elinizden ecelimi bekliyorum ki bu beklentimde hic de umutsuz degilim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol